標題: Will this System Work? [打印本頁]

作者: passerby-b    時間: 2014-11-19 13:34     標題: Will this System Work?

Will this system work in Taiwan?

圖片附件: IMG_1080.jpg (2014-11-19 13:34, 138.64 KB) / 下載次數 112
http://www.astrohome.net/attachment.php?aid=40375&k=81ec7268faf1dfc35fa05f232226aa35&t=1714643516&sid=Qii30K

作者: DTS-ES    時間: 2014-11-19 19:53

調到緯度咪可以之後對極
作者: passerby-b    時間: 2014-11-19 20:46

應該隨時可以對極啩!
作者: apo    時間: 2014-11-20 08:30

一早知米 b 想買 X-T1 所以劏左部 X-M1 啦....
作者: hooooon    時間: 2014-11-20 11:17

一早知米 b 想買 X-T1 所以劏左部 X-M1 啦....
apo 發表於 2014-11-20 08:30

大王睇清楚d,X-T1前面仲有支鏡。
原來去台灣影星係咁貴,好彩我無時間。
作者: apo    時間: 2014-11-20 13:11

原來去台灣影星係咁貴,好彩我無時間。 ...
hooooon 發表於 2014-11-20 11:17

你同米 B 咁熟, 問佢借黎用咪得咯......
話時話,, 有同好經你取得 CX 70-300 鏡了嗎?
作者: hooooon    時間: 2014-11-20 19:20

你同米 B 咁熟, 問佢借黎用咪得咯......
話時話,, 有同好經你取得 CX 70-300 鏡了嗎? ...
apo 發表於 2014-11-20 13:11

Nikon 可能想斷左1 series條 line,訂左CX 70-300差不多3個月都無貨到。
B 哥平D賣些好嘢仲好過借比我。
作者: passerby-b    時間: 2014-11-20 20:49

原來去台灣影星係咁貴,好彩我無時間。 ...
hooooon 發表於 2014-11-20 11:17

你同大王,一唱一和,好似好FREIND咁噃
不如你問大王借D咩MIT,TAKAHASHI, NIKON俾你仲好啦,佢有個貨倉,專收埋D好嘢
作者: cosmos    時間: 2014-11-21 01:55

你同大王,一唱一和,好似好FREIND咁噃
不如你問大王借D咩MIT,TAKAHASHI, NIKON俾你仲好啦,佢有個貨倉,專收埋D好嘢
passerby-b 發表於 2014-11-20 20:49

大王個貨倉就多好嘢,B哥個貨倉就多珍寶,相信難分高下

歡迎光臨 車天車地 (http://www.astrohome.net/) Powered by Discuz! 7.2