返回列表 發帖

回復 14# 的帖子

"子非蟲, 焉知蟲之樂也?" :bad_smile
G...e...m

佢哋兩個有咁大能量,搞到條柱都郁埋:g2

:u_14 今朝實在幾好風, 吹到 d 草擺擺0下....
好辛苦先影到隻定定地0既蜻蜓~ :pig2
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-5-4 13:45 發表

:u_03 係呀~
食完會變返後生靚仔~!!

小心變咗豬姐ge後宮佳麗其中之一好過啦:u_17

原帖由 Gem 於 2008-5-4 13:51 發表

好相:g17 :g17 :g17

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 13:50 發表
佢哋兩個有咁大能量,搞到條柱都郁埋:g2

佢地"自動"呀~ :pig2
你睇相就唔好駁相~!:hit1 :hit1 :hit1
G...e...m

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 13:51 發表

小心變咗豬姐ge後宮佳麗其中之一好過啦:u_17

唔好喇掛.....:pig4 :pig4 :pig4  
益阿威公公啦~ :g13
G...e...m

d虫咁有愛心,你又來黑心,又來暴力:u_17
俾多d愛心:hs1 :hs1 :hs1

原帖由 Gem 於 2008-5-4 13:54 發表

唔好喇掛.....:pig4 :pig4 :pig4  
益阿威公公啦~ :g13

你可以賞賜俾公公ge,一樣啫:u_07

原帖由 Gem 於 2008-5-4 13:51 發表

睇來要跟豬姐置番部dc仔:hs8 :hs8

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 13:55 發表

你可以賞賜俾公公ge,一樣啫:u_07

乜咁益我呀!!!
豬姐日光日白影埋d四級無格仔~~:beyond_endurance
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

回復 26# 的帖子

啱就冇所謂啦:g11

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 13:56 發表

睇來要跟豬姐置番部dc仔:hs8 :hs8

:g2 我係無錢, 得部DC 仔, 先逼於無奈要用佢影蟲啫....
B 哥咁富貴, 用機仔唔 arm 身份呀~ :u_15
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-5-4 14:03 發表

:g2 我係無錢, 得部DC 仔, 先逼於無奈要用佢影蟲啫....
B 哥咁富貴, 用機仔唔 arm 身份呀~ :u_15

我點夠你富貴呀,你都知自己身家幾厚啦︳我望都望唔到啦:icon_cool

原帖由 schindler 於 2008-5-4 13:57 發表

乜咁益我呀!!!
豬姐日光日白影埋d四級無格仔~~:beyond_endurance

:hit4 扮野, 你自己都收埋唔少國產車展娃娃相啦~:u_07 :u_07
睇唔過眼咪自己打格咯~ :wtt14

G...e...m