返回列表 發帖
哈哈哈! d 公仔好好笑! 喂, 而家個 topic 講緊內蒙...成日都離題既, 真係貫徹依度既宗旨 - 亂講野!

係喇, 遲d 我都 post 返在內蒙時影既相. 很懷念呢!

回復 16# 的帖子

:g13 你都係成日離題架喎~
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-2-11 23:32 發表
:g13 你都係成日離題架喎~

拜妳所賜! :big_smile

很多相片都是第一次看,天氣真不錯,不知道下次去會是什麼時候呢?

天陰陰, 雨朦朦, 無乜 mood, 睇翻D舊相開心吓先! :icon_razz

咦? 等等...喺依度咁耐, 而家懷疑cam 姐係邊個...睇左cam 姐放既內蒙相似曾相識, 請問阿cam 姐, 係咪喺06年既內蒙之旅在響沙灣被男遊客纏住叫妳幫佢影相果位阿姐呀? _2

內蒙學生好開心.

向Betty 妹妹請個安!:u_15

幾時得閒出黎一齊去影吓相呀! 

原帖由 cam 於 2008-3-28 23:58 發表
向Betty 妹妹請個安!:u_15

幾時得閒出黎一齊去影吓相呀! 

啊...原來妳就係俾個男遊客纏住!!! 依度d 人咁鍾意隱姓埋名既, 真係難估!

出去影相呀? 係唔係果d 靚靚既花花田田, 山山水水, 探訪山區小朋友? 如果妳組隊, 大家又啱時間, 緊係出黎啦.

好靚0既湖上倒影星流跡,:hs4  好懷念呢個有鴨仔曬太陽,有馬食草0既人工湖...:pig2
G...e...m

原帖由 Betty 於 28-3-2008 23:50 發表
內蒙學生好開心.

中間嗰個邊個黎架,因乜解夠要被人圍揼!:g14

原帖由 Betty 於 2008-3-28 23:25 發表
咦? 等等...喺依度咁耐, 而家懷疑cam 姐係邊個...睇左cam 姐放既內蒙相似曾相識, 請問阿cam 姐, 係咪喺06年既內蒙之旅在響沙灣被男遊客纏住叫妳幫佢影相果位阿姐呀? _2 ...

我都開始估到佢係邊個啦!:big_smile

回復 27# 的帖子

以前做 farm 友, 我都係用俚個名, 無 ' 隱姓埋名' 架, 只係以前人較多, 你哋無留意我姐 ! :icon_razz

回復 26# 的帖子

啊......當時你地走哂去影日落, 我就喺果度同學生玩, 原本叫佢地影張大合照, 我都唔記得張哲因咩事俾其中幾位打, 然後成班人走埋圍揼, 我緊係唔放過機會, 拍下這精彩場面!

原帖由 cam 於 2008-3-31 23:28 發表
以前做 farm 友, 我都係用俚個名, 無 ' 隱姓埋名' 架, 只係以前人較多, 你哋無留意我姐 ! :icon_razz

咩呀, 之前有人喺依度叫妳"cam 兄", 初時我以為係男既, 點知見到妳d 內蒙相, 先發現原來係阿姐黎架.