返回列表 發帖
原帖由 daniel 於 2009-3-8 23:29 發表
4月11日, 星期六晚上OK!

X2

請問,有無位泊車車?:g17

原帖由 kitty_white 於 2009-3-9 07:53 發表
請問,有無位泊車車?:g17

冇呀, 因為全部空地都已經被原居民用了.

在4月11日星期六舉行BBQ吧!

集合地點, 朗屏西鐵站c出口.
集合時間, 下午 4:00pm

名單:
Mike
Daniel
Ivan
Simonii
曙光
Mandy

已決定在這一天舉辦 BBQ.

另外, 朗坪附近都有停車場.

billy...我只係意向報名,我黎唔黎到,真係要視乎當日我行唔行到黎,希望大家明白。

原帖由 mike_leung 於 2009-3-8 20:44 發表
billy...我只係意向報名,我黎唔黎到,真係要視乎當日我行唔行到黎,希望大家明白。

聽你語氣講到我們是一班不識睇量和包容的朋友,去玩去聚會啫又不是救命遊戲,
我不會因為朋友自己重要私事失約,有什麼不滿產生胡思亂想的怒氣。也不會嚴重到絶交。

不過最近就遇過這個問題,我識左十年的朋友,原來她無聊到連這些無聊去玩失約也要絶交,真是無奈。

生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

哦...我唔係咁既意思! 我反而唔想自己應承左人到時又失約姐,,,,,

回覆 21# 的帖子

我認為MIKE兄都係擔心交通出入啫....無其他意思...
:u_15

RIGHT! 我係擔心交通出入,我呢D傷殘人士,唔可以行太多路。

我有個朋友隻狗411生日,不知洗吾洗同他們插爉燭慶祝,要插可能報吾到名啦!
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

yeah yeah u_23 u_23 u_23
我星期六晚都得閒

Billy

11/4 我 ok 呀, Join 2 人
http://blog.yahoo.com/puppymic

我去左北京..........唉.............:u_15 :u_15 :u_15

回覆 19# 的帖子

朗屏站下面有個露天停車場

http://blog.yahoo.com/puppymic

曙光
咁近,點都應該出現一下~