返回列表 發帖
原帖由 mike_leung 於 2008-4-13 20:19 發表
我全部都認得呀...除左素未謀面既cam姐外...

梁Sir, 你唔係唔記得麻? 上次你去內蒙咪見到 cam 姐咯!

阿 cam 姐, 妳支鏡唔重咩? 厲害!

A先生與D先生真係一對相聲..
不如搞搞個晚會...等佢地表演....
五百蚊張都有人會買飛....
:g6

回復 16# 的帖子

Betty 妹妹, 去內蒙果時, 大家都唔係好熟落, 個團又咁多人,  我諗 mike sir 見到我一定認得我.  :icon_cool

我支鏡其實好重架, 下次見面時, 你會覺我矮左兩寸.

回復 18# 的帖子

哈哈! 如果支鏡俾我揸, 企唔夠幾耐, 隻手一定會攰! 係唔係最好要做gym 練臂力架?  

回復 19# 的帖子

拎住支 328, 真係好似做緊 gym. :icon_razz

回復 20# 的帖子

CAM, 拎得多就會慣...我開頭都係手都震晒....慢慢就習慣左個重量...
可以為日後用500MM手持打好基礎....HAHAHAHA:wtt10 :wtt10

原帖由 cam 於 2008-4-13 22:36 發表
拎住支 328, 真係好似做緊 gym. :icon_razz

其實 Cam 渣 328 等於一般人拎支 135, 你睇佢拎得幾 "輕鬆" 自如..

WOW...你幾時出手架..APO
有無我的相...唔好POST...傳返俾我..
因為我無CAM姐咁型.
:g17

今天真是很開心,沒有您們這些高手........我跟本就找不到牠們!

有機會再一齊影雀...人多開心D

原帖由 yoshi2k51 於 2008-4-13 20:23 發表
A生又同d生對射,每次見到A生個ICON就想笑:g6

今日早上不是落個雨嗎?你們幾點去LV?
對射係例牌動作
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 apo 於 2008-4-13 23:02 發表

其實 Cam 渣 328 等於一般人拎支 135, 你睇佢拎得幾 "輕鬆" 自如..

_1 我覺得佢輕鬆嘅情度似係拎支標準鏡, 右手可以在下.

原帖由 cam 於 2008-4-13 21:45 發表
同你哋去影鳥, 好開心呀 !:g17 _2

感謝你給我們帶好運:u_15 :u_15 :u_15 到場不久巳完成此程目標,另有你同V姐在真的不怕找不到雀,非常隱蔽的也比你們兩都找到,高手中高手。:g17 :g17 :g17
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

回復 11# 的帖子

不要叫高手,比很多人,比真正高手,自嘆不如
祇是十分喜歡觀鳥,睇得多了,自然比你地剛開始的,知多少少
你地努力d好快就可以帶隊了

原帖由 apo 於 2008-4-13 23:02 發表

呢個姿勢好專業!
真係利害,手持328四圍走,我都要學下手持584走米埔三個圈!