返回列表 發帖
原帖由 bug 於 2008-1-14 22:49 發表
白面人在偷影DANIEL「剝衫」?:pig8 (影石頭只係藉口)
邊個偷影大家很清楚啦!多謝! BUG少幫我洗脫浮沉冤!

你個Leung sir,係度"火上加油"~~:misdoubt

原帖由 carolchau 於 2008-1-14 22:57 發表
你個Leung sir,係度"火上加油"~~:misdoubt

難以冼脫,証據確鑿!

回復 25# 的帖子

我係度影水咋,影你除衫?!你節儉D啦~~:misdoubt :misdoubt :misdoubt

原帖由 carolchau 於 2008-1-14 22:51 發表
目露兇光想殺人!!!:beyond_endurance :beyond_endurance :beyond_endurance

Biohazard香港版封面

我大方,唔同D呀叔(Daniel叔)嘈,廢事比人話啦~:i_have_no_idea

原帖由 carolchau 於 2008-1-14 22:54 發表
你清白:misdoubt ???!!!你低炒咁影我...我...嗚嗚嗚...:g10 :g10 :g10
你又冇係穿裙,穿裙更加

DANIEL都好猴急...麻鷹捉雞仔:g3 白面人好抗拒咁,似乎都係「冧」祥哥多...

原帖由 bug 於 2008-1-14 23:04 發表
DANIEL都好猴急...麻鷹捉雞仔:g3 白面人好抗拒咁,似乎都係「冧」祥哥多...

DANIEL都將「興之所至,冇法啦.......船程咁內個多小時...............來啦!....來啦!」付諸實行?:g2

回復 39# 的帖子

你重係度食...食煙:pig10 :pig10 ?!你...哼!!!:pig8

原帖由 bug 於 2008-1-14 23:07 發表
DANIEL都將「興之所至,冇法啦.......船程咁內個多小時...............來啦!....來啦!」付諸實行?:g2

開放社會係咁,學習祥哥!

原帖由 carolchau 於 2008-1-14 23:11 發表
你重係度食...食煙:pig10 :pig10 ?!你...!!!:pig8
事後煙!…

哼哼,有相為證:g10 !!!你睇你幾衰!!:g8 :g8

回復 42# 的帖子

難怪珠姐都冇眼睇喇:g3