返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2008-5-4 14:03 發表

:g2 我係無錢, 得部DC 仔, 先逼於無奈要用佢影蟲啫....
B 哥咁富貴, 用機仔唔 arm 身份呀~ :u_15

豬姐幅蜻蜓真係映得好正:icon_mrgreen

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 14:05 發表

我點夠你富貴呀,你都知自己身家幾厚啦︳我望都望唔到啦:icon_cool

唉~ 我 d 肥膏就厚~ :u_01 :u_14
G...e...m

乜你有肥膏架:u_14

回復 31# 的帖子

:u_15 多謝~ 難得 DC 蟲王不笑無去影......嘻嘻.....白面人又未出相..呵呵......我咪獻住醜先咯~ :pig2
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-5-4 14:03 發表

:g2 我係無錢, 得部DC 仔, 先逼於無奈要用佢影蟲啫....
B 哥咁富貴, 用機仔唔 arm 身份呀~ :u_15

乜你咁屈就呀~
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 Gem 於 2008-5-4 14:10 發表
:u_15 多謝~ 難得 DC 蟲王不笑無去影......嘻嘻.....白面人又未出相..呵呵......我咪獻住醜先咯~ :pig2

你好謙遜有禮呀, 才學兼備, 文武雙全呀~!!!:bad_egg

原帖由 schindler 於 2008-5-4 14:12 發表

你好謙遜有禮呀, 才學兼備, 文武雙全呀~!!!:bad_egg

:bad_egg 哼..我心情好, 今日放過你, 俾你生存多一日~ :rockn_roll
青面蟲:
隨草擺動0既小豆娘:
(相片已刪除)
[attach]5266[/attach]

G...e...m

豬姐好勁呀

豬姐幾時傳授d dc秘技俾我呀

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 14:21 發表
豬姐幾時傳授d dc秘技俾我呀

:u_14 B 哥咪講笑啦~ 有 DC 蟲王不笑同白面石膏手起度, 我?...唉...:pig6
G...e...m

你d蜻蜓相好掂bor

原帖由 Gem 於 2008-5-4 12:45 發表
無去一排, 發現草地上多左舊野...:g8
近睇...豬腦??
遠睇...嘩...原來係大頭傻菇~~
:u_18 好大啊~ 同白面人隻白腳一樣大~~ 咁大隻, 搽牛油煎黎食, 應該好好味~~!:hs4 ...

牛油煎菇?:g4 因住疴死豬呀...:bad_smile

我有多一張罪証相!!!

原帖由 Gem 於 2008-5-4 12:52 發表
仲有其他小菇菌~ :u_18 下次可以整返圍雜菌宴喎, 大家食左延年益壽, 壯壯健健~ :hs3 :hs2
:hs8
草仔都食菇:hs6

壯壯健健:bad_smile ?我驚佢地食左舉唔起:hs3 :hs3 ............隻手~~:hs1

回復 43# 的帖子

我聽到隻豆娘嗌緊"救命呀~~!! 救命呀~!!! 好心放我走啦~~" :g20  
真係聞者傷心, 聽者流淚~~ :g10
G...e...m