返回列表 發帖
唉...真係去東坪洲果隻船, 我地迫住坐......

原帖由 Betty 於 2008-1-17 01:37 發表 原本諗住影阿Pauline 姐登記情況, 唔知道鏡頭中間出現白面人同阿Gem! 睇下, 係佢地自己撲埋黎我到, 被攝入鏡, 白面人呆左既樣, 蒙姐一如以往, 身手仍然敏捷, 遮住塊面! :i_have_no_idea ...
唔搶鏡個唔係白面人"斷背山":pig7 啦!

果然係亂擺相....
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-17 07:45 發表
果然係亂擺相....

你柴Betty姐台,你會冇好日子過。:pig10

原帖由 daniel 於 2008-1-17 09:07 發表

你柴Betty姐台,你會冇好日子過。:pig10

阿Gem, 妳係唔係好心急等緊我放妳d 相呀? 如係, 就出聲囉喎, 我即刻會開個專題俾妳! 大家認為點呀? 我會詢眾要求架! :greeding

原帖由 Betty 於 2008-1-17 10:12 發表

阿Gem, 妳係唔係好心急等緊我放妳d 相呀? 如係, 就出聲囉喎, 我即刻會開個專題俾妳! 大家認為點呀? 我會詢眾要求架! :greeding

:hw4 快!快!快!

快快快!:g14:g15

回復 32# 的帖子

Daniel,唔好再叫我斷背山喇!!:g9 :g9 :g9我叫白面人呀!!:bad_smile :bad_smile :bad_smile

原帖由 Betty 於 2008-1-17 10:12 發表

舉手舉腳支持~~:big_smile :big_smile :big_smile

betty~! 講得出就要做,唔好令我地失望呀!!! 快d post相...

原帖由 carolchau 於 2008-1-17 11:02 發表
Daniel,唔好再叫我斷背山喇!!:g9 :g9 :g9我叫白面人呀!!:bad_smile :bad_smile :bad_smile

勿唔係姓"周"係姓"白":hw2 :hw2 :hw2 :hw2 :hw2

回復 35# 的帖子

又玩呢家野?? 好 out 喎......
G...e...m

:hw2 :hw2 :hw2 仲未有?????

唔好意思, 久等了各位!

繼續...:just_out

弊...唔記得果時發生咩事, 佢地兩個做咩? :i_have_no_idea