返回列表 發帖
白果付足疍.....邊位唔食白果既就去甜品屋:g7

回復 31# 的帖子

白果大王唔食自己....  成班天文友, 一齊食白果...:g2
G...e...m

佢係食白果大王....可能食得最多係佢:g14

原帖由 Gem 於 2008-1-22 12:22 發表
白果大王唔食自己....  成班天文友, 一齊食白果...:g2
又拉人落水。:black_heart
又拉人落水

原帖由 daniel 於 2008-1-22 13:09 發表
又拉人落水。:black_heart
又拉人落水

又有人多嘴
又有人多嘴 :bad_smile
G...e...m

:hw10

原帖由 Gem 於 2008-1-22 12:15 發表
嘩~ 連糖水都煲埋...勁呀~ :g17

去親呀mei~兄屋企食野,都一定有好野食架啦....

原帖由 mike_leung 於 22-1-2008 17:09 發表

去親呀mei~兄屋企食野,都一定有好野食架啦....

咩記出品,必屬佳品:g17

一條龍服務,正~~:g17

white_fruit_icon.jpg white_fruit_icon.jpg white_fruit_icon.jpg :g15 :g15 :g15

原帖由 apo 於 2008-1-22 23:55 發表
789790791:g15 :g15 :g15

apo自己食自己??:g18

你也是性白!( 白面人+白果大王)。:g13

原帖由 Mei~~! 於 2008-1-22 12:09 發表
-有冇咁多年货要辦ah ?  耍幾日時間去辦 ? 似辦嫁妝多D wor...
-Billy ..你冇睇到我个截人post ????  haha..放過你la .. welcome~!
-祥仔..乜你唔係話係我家附近地区工作嗎? 放工過來la...
-我應該会煲糖水.. ...

係喎... haha :g7

回復 42# 的帖子

你都係姓白......你話你細個時叫"白面仔"架....哈哈哈~ 其實你係咪聽錯, 人地係叫你"白x 仔"..:g14
G...e...m

白x仔同白面仔都唔同音,都幾難聽得錯~!!!!:g13