返回列表 發帖
在4月11日星期六舉行BBQ吧!

集合地點, 朗屏西鐵站c出口.
集合時間, 下午 4:00pm

名單:
Mike
Daniel
Ivan
Simonii
曙光
Mandy

已決定在這一天舉辦 BBQ.

另外, 朗坪附近都有停車場.

我應該都可以黎到....

原帖由 mike_leung 於 2009-3-29 23:39 發表
我應該都可以黎到....

歡迎, 到時我老婆可能有 5 個朋友來, 一起燒.

咁攪野? 會唔會太多人呀?

原帖由 billy 於 2009-3-29 22:36 發表

名單:
Mike
Daniel
Ivan
Simonii
曙光
Mandy
Mandy + 1

另外, 朗坪附近都有停車場. ...

最新消息

老婆既朋友不來, 我們當日下午四點去朗屏附近買 BBQ 野食上去. 到時電聯.

4月11日,我可唔可以唔去買野,我一定幫唔到大家手,加上,我行唔到咁耐....有安排再call我,謝謝~!

原帖由 mike_leung 於 2009-4-5 22:28 發表
4月11日,我可唔可以唔去買野,我一定幫唔到大家手,加上,我行唔到咁耐....有安排再call我,謝謝~!

當然可以啦. 星期5晚聯絡大家

抱歉抱歉!!!
星期六有重要事需應約,未能出席啊~

原帖由 billy 於 2009-3-29 22:36 發表

名單:
Mike
Daniel
Ivan
Simonii
Mandy
Mandy + 1

另外, 朗坪附近都有停車場. ...

已更新

BBQ果度好似冇上蓋...最好星期五再confirm大家最新安排,,天氣唔好又點呢?

原帖由 mike_leung 於 2009-4-6 13:52 發表
BBQ果度好似冇上蓋...最好星期五再confirm大家最新安排,,天氣唔好又點呢?

如果天氣唔好, 我打算在家內打"邊"盧. 大家覺得怎樣呢?

好似冇上蓋 <- 係呀, 天台地方比較舊.

回覆 41# 的帖子

OK呀! Thanks
http://blog.yahoo.com/puppymic

我同豬姊都想黎 BBQ, 咁遲先報名可以嗎?
我借左支 EF55-250 俾佢試下影雀...話唔定毒到佢第日買支 584, 684, 856....

回覆 43# 的帖子

584, 684, 856 :hs4 :hs4
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 apo 於 2009-4-7 23:22 發表
我同豬姊都想黎 BBQ, 咁遲先報名可以嗎?
我借左支 EF55-250 俾佢試下影雀...話唔定毒到佢第日買支 584, 684, 856....

:u_10 :u_10 :u_10 唔會唔會唔會.......:u_21 :u_21 無$ 無$ 無$ ....
G...e...m