返回列表 發帖
暫定好日子:
8 月唔會去, 因為暑假人多價錢貴..
9 月: 20-23 (Sun to Wed, 初二至初五) *星期六 full 晒
10月: 17-20 (Sat to Tue, 廿九至初三)
11月: 14-17 (Sat to Tue, 廿八至初一)
12月: 12-15 (Sat to Tue, 廿六至廿九)
12月: 18-21 (Fri to Mon, 初三至初六) *星期二是冬節唔得閒

原帖由 apo 於 2009-7-31 10:45 發表
暫定好日子:
8 月唔會去, 因為暑假人多價錢貴..
9 月: 19-22 (Sat to Tue, 初一至初四) *最佳日子
10月: 17-20 (Sat to Tue, 廿九至初三)
11月: 14-17 (Sat to Tue, 廿八至初一)
12月: 12-15 (Sat to Tue, 廿六至廿 ...

:u_01 :u_01 唉...唔0岩時間...:pig5
G...e...m

全部我都無假..........唉...............:u_13 :u_13 :u_13

原帖由 hooooon 於 2009-7-31 00:01 發表
差少少不是好些嗎? 最少近些雀季。
但我而家無晒影星工具了, 只可以睇或影星流跡。:u_16
我依然想十二月至二月當紅桐子成熟時去影雀, Puppymic帶團!:u_03 ...

Support 2月影雀觀星團!!

我鍾意呢類房, 唔使搬野就望到個天...不過唔鍾意佢地台灣既大床設計...

原帖由 apo 於 2009-7-31 13:51 發表
我鍾意呢類房, 唔使搬野就望到個天...不過唔鍾意佢地台灣既大床設計...

正!!!

我一定會揀地下有平地既屋, 可以拖到電出去用.

原帖由 apo 於 2009-7-31 14:00 發表
我一定會揀地下有平地既屋, 可以拖到電出去用.

酒店有拖版供應:icon_eek

原帖由 passerby-b 於 2009-7-31 14:02 發表

酒店有拖版供應:icon_eek

民宿黎架咋.....酒店俾我都唔去....

問題係拖電出去紿終要拖版:icon_cool

原帖由 passerby-b 於 2009-7-31 14:24 發表
問題係拖電出去紿終要拖版:icon_cool

剛剛同黃慶果園既黃先生傾過, 佢話可以同我地安排一間單邊獨立既四人小屋, 可以供應埋拖電出屋外~ 可以放定赤道儀冇人攪..
不過 9月 既星期六 full 晒, 要由星期日開始.

我都係,support 2月攪......因為到時可能有假....2月11日開始

二月??? 出年都唔知咩世界.

如果環境好我會每隔一至兩個月去一次. 當去長洲 camp.

如果大王二月會攪台灣團,請通知聲,我一定支持!!!!
最多我幫大王比埋住宿費!

支持支持~