返回列表 發帖
都好噃!多謝老闆!

報名去流浮山食海鮮(日期:今個星期日:wtt12 ???):
1. 白面人
2. Gem姑

原帖由 carolchau 於 2008-3-11 22:32 發表
報名去流浮山食海鮮(日期:今個星期日:wtt12 ???):
1. 白面人
2. Gem姑

你兩位想玩半天或全日?

原帖由 apo 於 2008-3-11 22:33 發表

你兩位想玩半天或全日?

半天團要幾點集合?因為我放兩點呀?:u_14

食得咁豪....唔去lu...
我同fatpang可能會去打蝶,地點或者會去鳳園或烏蛟騰....去西貢北記都welcome...仲計劃緊..

原帖由 carolchau 於 2008-3-11 22:37 發表

半天團要幾點集合?因為我放兩點呀?:u_14

兩點放工, 入到黎睇怕祗可以去白泥睇日落, 影歸鳥... 似乎都係元朗比較岩你, 美孚應該有車入元朗.

原帖由 mike_leung 於 2008-3-11 22:40 發表
食得咁豪....唔去lu...
我同fatpang可能會去打蝶,地點或者會去鳳園或烏蛟騰....去西貢北記都welcome...仲計劃緊..

老細, 鏡你又咁捨得買... , 上次 BBQ 都要百幾啦...

APO,咁...你預我淨食飯先啦~~~:u_22

好野,食海鮮,食海鮮~~:u_07

原帖由 carolchau 於 2008-3-11 22:47 發表
APO,咁你預我淨食飯先啦~~:u_22

到時如果就到時間可以一齊入白泥啦.. 咁豬姐呢? 你地最好一齊啦..你可以搭西鐵入天水圍, 再去流浮山, 咁會好快就黎到..

報名去流浮山食海鮮(日期:今個星期日 ???):
1. 白面人
2. Gem姑
3. Yoshi

原帖由 apo 於 2008-3-11 22:50 發表

到時如果就到時間可以一齊入白泥啦.. 咁豬姐呢? 你地最好一齊啦..你可以搭西鐵入天水圍, 再去流浮山, 咁會好快就黎到..

我怕要你地等我嘛_1 ;豬大嬸:u_03 ?佢都應該係半日團團友呀:u_05 ~~

唔知入唔入到嘉道理,我在waiting list, 所以無咁快知半日定全日

報名先...不過出camp後去全日團行程好像太豐富,去半日上午又不知做甚麼好,睇0下其他人點先

會員          半日   /       全日  /         晚飯       集合地點  
------------------------------------------------------------------
APO                             ok               yes        元朗恆香
白面人       ok                                  yes        流浮山
GEM 姑     ok                                  yes        流浮山
Yoshi          ?                ?                  ?           ?
Bug             ?               ?                  yes           ?
~~~....~~~~....~~~~~

活動決定本星日! 報名請早, 交通費自備, 半日團會去尖鼻咀或白泥祗選其一, 食晚飯預每位百五至二百倒啦, 我自己經濟麻麻地, 唔好食咁豪~ 各位要食飽魚就另外叫啦..

會員          半日   /       全日  /         晚飯       集合地點  
------------------------------------------------------------------
APO                             ok               yes        元朗恆香
白面人       ok                                  yes        流浮山
GEM 姑     ok                                  yes        流浮山
Yoshi         ok              到時定         yes        到時定
Bug           到時定       到時定          yes        到時定