返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2008-4-13 23:02 發表

其實 Cam 渣 328 等於一般人拎支 135, 你睇佢拎得幾 "輕鬆" 自如..

型呀!CAM姐 CAM姐 勁!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 vivian 於 2008-4-13 23:53 發表
不要叫高手,比很多人,比真正高手,自嘆不如
祇是十分喜歡觀鳥,睇得多了,自然比你地剛開始的,知多少少
你地努力d好快就可以帶隊了

短時間內無人代替你地位,一於個龍頭!

好佩服cam,人仔細細,扲支咁重鏡,唔用腳架
我就一定唔得,無腳就唔試去

原帖由 vivian 於 2008-4-13 23:55 發表
好佩服cam,人仔細細,扲支咁重鏡,唔用腳架
我就一定唔得,無腳就唔試去

Vivian, 人地單手都可以手持328, 你又會落腳,考慮下upgrade 328+2x!

回復 22# 的帖子

嘩...嘩...!!!!! cam 姐揸鏡好型呀!!! 真係拎得好輕鬆!
下次見妳, 要教下我幾招! 當做gym!

原帖由 hooooon 於 2008-4-13 23:53 發表
...
我都要學下手持584走米埔三個圈!

你住得咁近米埔, 每日拎支584 去跑三個圈, 練定出年跑揸打馬拉松, 就一定健步如飛啦 ! :icon_razz

回復 35# 的帖子

咁下次你要出黎喇 !  :icon_razz

回復 34# 的帖子

vivian
我誠意介紹你584 乘 1.4x
唔好用328..直接晋級
入甲組..好似hoooon 同 apo

我都好想入甲組....陰公....

回復 34# 的帖子

upgrade部body先啦
40D,等張卡出就入貨

回復 39# 的帖子

乜卡來...有折扣架 ???

原帖由 waterblowing 於 2008-4-14 00:07 發表
vivian
我誠意介紹你584 乘 1.4x
唔好用328..直接晋級
入甲組..好似hoooon 同 apo

我都好想入甲組....陰公....

嘩!很定重到行唔郁,算吧啦

原帖由 waterblowing 於 2008-4-14 00:09 發表
乜卡來...有折扣架 ???

老公張附屬卡:g14 :g14 :g14

我就無附屬卡...只有員工卡咋...
你真幸福

我有隻鷸仔, 你地都有影架喎..

好有詩意的倒影相:u_22