返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2008-4-30 16:37 發表

:u_15 B 哥咁客氣呀...(:u_17 有古怪)

豬姐,咁睇得起我呀,其實我係心地善良,頭腦簡單,四肢又唔發逹ge動物咋:u_01

原帖由 passerby-b 於 2008-4-30 17:07 發表

豬姐,咁睇得起我呀,其實我係心地善良,頭腦簡單,四肢又唔發逹ge動物咋:u_01

:g13 咁咪係我同類.....:pig2  :u_07
G...e...m

你四肢唔發達之餘仲要短小
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

冇人得閒去影相?

原帖由 Gem 於 2008-4-30 17:38 發表

:g13 咁咪係我同類.....:pig2  :u_07

爭好遠,我唔多用武力,你就大力鼓吹暴力:u_14

原帖由 billy 於 2008-4-30 17:59 發表
冇人得閒去影相?

我好想去呀,不過e家睇,形勢比人強,要柙後到星期五:u_19

51至54,有冇人會去打雀呀,我要執定枝大白:u_14

見人打人, 見雀打雀!

原帖由 passerby-b 於 2008-4-30 18:33 發表
51至54,有冇人會去打雀呀,我要執定枝大白:u_14

明天我想去想雀.

2/5 早上LV 下午去探貓:g5
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 billy 於 2008-4-30 18:48 發表

明天我想去想雀.

:g14 你係咪想去"賞"雀呀? :u_22
G...e...m

原帖由 daniel 於 2008-4-30 18:50 發表
2/5 早上LV 下午去探貓:g5

:u_17 你唔好咁大聲嚇親隻貓貓.....
G...e...m

回復 55# 的帖子

52有冇tripod借我呀,有就可以諗諗下咒去探貓:u_18
不過我唔識路去:u_16

52冇乜嘢ge話就只有去yf打過轉:icon_confused

原帖由 passerby-b 於 2008-4-30 19:01 發表
52有冇tripod借我呀,有就可以諗諗下咒去探貓:u_18
不過我唔識路去:u_16

你又話用大白唔使用腳架既???? 等貓隨時食完早餐, 再黎下午茶佢都未蒲頭, 睇你 "托" 得幾耐...