返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2008-5-4 13:42 發表
:u_15 咸濕昆蟲篇(兒童不宜):
:u_14 唔係我手震, 係佢地實左太震...我影唔到...:u_01
稍為停止:shame

:hs6 :hs6 :hs6 :hs6 ............睇到流噴鼻血..............:pig8 :pig8 :pig8
豬姐原來連蟲蟲界嘅AV都唔放過:u_14 ......你邊影邊"鑽研"??:hs3 :hs3 :hs3

原帖由 Gem 於 2008-5-4 13:44 發表
柔軟體操??:g2
"B 型" 豆娘~

豬姐想學........."柔軟體操"?:hs3 :hs3 :hs3

呵呵呵呵, 偷師...
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 schindler 於 2008-5-4 14:26 發表
我有多一張罪証相!!!

有冇搞錯呀,咁做係絶對禁止:pig10
唔好將自己ge好相,建立係d動物ge痛身上:anger :anger :anger :anger :anger

原帖由 Gem 於 2008-5-4 13:47 發表
"子非蟲, 焉知蟲之樂也?" :bad_smile

......我最差就係文言文...:g18

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 14:34 發表

唔好將自己ge好相,建立係d動物ge痛身上:anger :anger :anger :anger :anger

咁又唔駛擔心, 隻豆娘已經無事, 呢家睇緊我打機~~~

原帖由 schindler 於 2008-5-4 13:57 發表

乜咁益我呀!!!
豬姐日光日白影埋d四級無格仔~~:beyond_endurance

豬姐近得你多...咸濕左好多~~:hs3 :hs3 :hs3

關我叉事~~
我叫日本娃娃搵你丫喇

原帖由 schindler 於 2008-5-4 14:36 發表

咁又唔駛擔心, 隻豆娘已經無事, 呢家睇緊我打機~~~

都係唔得,咁ge行為係唔可以ge:g9 :g9

原帖由 Gem 於 2008-5-4 14:10 發表
:u_15 多謝~ 難得 DC 蟲王不笑無去影......嘻嘻.....白面人又未出相..呵呵......我咪獻住醜先咯~ :pig2

你一早出晒啦:hit2 :hit2 :hit2 !!!!!!!一D機會都唔留比我...:g20

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 14:34 發表

B 哥熄怒~ :u_15
果 d 呼叫聲係配上去0既...:u_14 實情係想睇0下佢, 唔係真係因為要影相而拿起佢, 小豆娘無受傷害地飛走了...:u_15
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-5-4 14:19 發表

:bad_egg 哼..我心情好, 今日放過你, 俾你生存多一日~ :rockn_roll
青面蟲:
隨草擺動0既小豆娘:
白手捉蟲.....大家唔好學~

對白手好白滑~~:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 Gem 於 2008-5-4 14:23 發表

:u_14 B 哥咪講笑啦~ 有 DC 蟲王不笑同白面石膏手起度, 我?...唉...:pig6

咁擦鞋,博乜先?:misdoubt

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 14:38 發表

都係唔得,咁ge行為係唔可以ge:g9 :g9

係~ :u_15 B 哥講得0岩~ :rockn_roll
G...e...m

原帖由 schindler 於 2008-5-4 14:26 發表
我有多一張罪証相!!!

又係一隻白滑嘅手~~:u_07