返回列表 發帖
x 代表好多野wor.... Gem 姐觧釋下好D wor....:g14

白豬仔.....

回復 46# 的帖子

你自己意會啦~
G...e...m

大家以後就XX佢啦!:pig6 :g14

回復 49# 的帖子

xx = 讚美~ 多謝喎~ :pig2
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-24 10:04 發表
xx = 讚美~ 多謝喎~ :pig2

咁都得!:pig8

回復 51# 的帖子

成日咁多血噴, 不如去捐血救人啦...
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-24 10:20 發表
成日咁多血噴, 不如去捐血救人啦...

有成日去架,十八崴捐到現在。:g11

話時話,阿 Mei~, 果日我放假, 若要幫手買野出聲, 我可以同我個白面菲傭(亞周小姐)早到幫手或試味~
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-24 11:46 發表
話時話,阿 Mei~, 果日我放假, 若要幫手買野出聲, 我可以同我個白面菲傭(亞周小姐)早到幫手或試味~
小心佢兩個落葯:eyes_droped :electric_shock

原帖由 daniel 於 24-1-2008 12:08 發表
小心佢兩個落葯:eyes_droped :electric_shock

食定解藥先:g14

原帖由 Gem 於 2008-1-24 11:46 發表

多谢豬嬸先....我都另外揾左个啊四幫拖...
到时完事最梗耍幫手收拾就OK....^^

想問Betty 姐是否confirm 唔泥 la ??  :g7

原帖由 Mei~~! 於 2008-1-24 14:27 發表

多谢豬嬸先....我都另外揾左个啊四幫拖...
到时完事最梗耍幫手收拾就OK....^^

都係你醒目

回復 57# 的帖子

話來幫手, 都要俾人叫亞嬸... :g20
G...e...m