返回列表 發帖
原帖由 daniel 於 2008-4-2 01:37 發表

仇口太多,我勿文都唔多識比人問候都唔知點答佢,小心D好!我成日比人話唔明我講勿,真係又需要檢討下自已,可能真係有DD表達.............:u_04 :u_04 :u_21 :u_21 ...

你串我呀?:wtt12

原帖由 carolchau 於 2008-4-2 01:42 發表

你串我呀?:wtt12

又黎啦!通常非常激動的人,會不講母語會講其它文。

驚..........驚驚...............驚驚驚。

http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 daniel 於 2008-4-2 01:43 發表

又黎啦!通常非常激動的人,會不講母語會講其它文。

驚..........驚驚...............驚驚驚。

哈哈哈...我係典型白羊座既人,係好易衝動架~~~:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 carolchau 於 2008-4-2 02:11 發表

哈哈哈...我係典型白羊座既人,係好易衝動架~:~~:u_07 :u_07 :u_07
衝動!過時過節就唔好啦!又其情人節聖誕平安夜 會攪出人命。:u_07
http://picasaweb.google.com/daniel.changck

原帖由 daniel 於 2008-4-2 02:15 發表
衝動!過時過節就唔好啦!又其情人節聖誕平安夜 會攪出人命。:u_07

過時過節平平安安好...:u_21

原帖由 carolchau 於 2008-4-2 02:25 發表

過時過節平平安安好...:u_21
說唔好 記得去七仔呀!:hit1 :hit1 :hit1

原帖由 daniel 於 2008-4-2 02:40 發表
說唔好 記得去七仔呀!:hit1 :hit1 :hit1

我唔係隨便既人~~:u_17 :u_17 :u_17

原帖由 carolchau 於 2008-4-2 02:46 發表

我唔係隨便既人~~:u_17 :u_17 :u_17

明白!明白!明白!你想隨便都無咁易啦!身邊無X無勿.:g16 :g12 :g3 :g4

原帖由 daniel 於 2008-4-2 02:15 發表

今日對白面人來說都係「過時過節」? (facebook見到的:u_18 )慶祝之餘 唔好「衝動」啊:u_17
唔怪得佢咁high啦,個零鐘內打成44個post,發帖密度不輸於「冠軍」們:g17
~~~....~~~~....~~~~~

回復 54# 的帖子

:hs8 恭喜恭喜~!! :hs2
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-2 10:33 發表
:hs8 恭喜恭喜~!! :hs2

Thankyou Chu Chu~~_2

原帖由 bug 於 2008-4-2 08:57 發表

今日對白面人來說都係「過時過節」? (facebook見到的:u_18 )慶祝之餘 唔好「衝動」啊:u_17
唔怪得佢咁high啦,個零鐘內打成44個post,發帖密度不輸於「冠軍」們:g17 ...

I am a smart girl ma:u_07 , I would not 「衝動」when 過時過節~~~:u_22

白面人用每小時44個post把「冠軍」們甩開

原帖由 carolchau 於 2008-4-2 02:11 發表

哈哈哈...我係典型白羊座既人,係好易衝動架~~~:u_07 :u_07 :u_07

無端端講星座,果然係有古怪,擺明想提大家恭喜你啫
恭喜、恭喜:hs2 :hs2
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-4-2 14:13 發表

無端端講星座,果然係有古怪,擺明想提大家恭喜你啫
恭喜、恭喜:hs2 :hs2

Thankyou, a smart boy~~:u_07 :u_07 :u_07