返回列表 發帖
原帖由 panda 於 2008-2-28 21:24 發表

報左啊,但沒比錢
你呢

我跟! , 如果要匯錢下訂金, 一併可以嗎, 可以省下手績費..

原帖由 apo 於 2008-2-28 21:28 發表

我跟! , 如果要匯錢下訂金, 一併可以嗎, 可以省下手績費..

這得要找人幫忙看看:u_17

APO你喜欢葛优?哈哈

原帖由 牧夫天文 於 2008-2-29 07:29 發表
APO你喜欢葛优?哈哈

解先生, 我今天已找國內同事通過招行一咭通轉付訂金人民幣 800 元, 收到通知書後會覆印給你.

原帖由 apo 於 2008-3-10 15:47 發表

解先生, 我今天已找國內同事通過招行一咭通轉付訂金人民幣 800 元, 收到通知書後會覆印給你.

好的,等你的电子邮件哈.

原帖由 牧夫天文 於 2008-3-10 17:05 發表

好的,等你的电子邮件哈.

郵件已發. 謝謝!

最新安排和最终价格公布,敬请关注.

沒有趕上報名的,和要到5月之後才能確定行程安排的朋友可以繼續在牧夫B團報名,報名持續到6月16日,具體請看這裏: http://www.astrohome.net/viewthr ... &extra=page%3D1

似乎沒有同好願意與白果王結伴前往, 一個人帶著這麼多器材前往一個未去過, 亦不保證找到交通住宿的地方...我這次旅程似乎要被迫放棄...:icon_sad :icon_sad

訂金也沒有了...:icon_sad :icon_sad

回復 54# 的帖子

咁你就要檢討啦!

或者收買吓人心, 例如幫補吓 d 團費, 交通津貼等...  

原帖由 apo 於 2008-4-9 22:28 發表
似乎沒有同好願意與白果王結伴前往, 一個人帶著這麼多器材前往一個未去過, 亦不保證找到交通住宿的地方...我這次旅程似乎要被迫放棄...:icon_sad :icon_sad

: ...

唔好灰心_2 ....你可以同蕃薯同行, 我相信佢唔會嫌棄你0既~ :u_07 :u_07
G...e...m

原帖由 cam 於 2008-4-9 22:34 發表
咁你就要檢討啦!

或者收買吓人心, 例如幫補吓 d 團費, 交通津貼等...  

算啦....其實我既假期不及你地四份之一, 這次旅程加上前後既緩衝時間可能用去十日八日, 好采先可以看到三數分鐘的日蝕過程...
算啦...有冇得睇天決定算了..留番 d 假期同金錢可以做第二樣事情!

回復 57# 的帖子

又會突然咁灰心,    請五日假, 前後就有九日啦 !

原帖由 cam 於 2008-4-9 22:48 發表
又會突然咁灰心,    請五日假, 前後就有九日啦 !

轉機加上可能要轉車程, 九日應該唔夠用..

原帖由 apo 於 2008-4-9 22:28 發表

: ...

你唔係已搵到人咩?
我最大問題係決定唔到假期時間
但已交訂金:u_15:u_16