返回列表 發帖
豬姐......無$$$$$$$$$$$$ ?????????????????

回覆 45# 的帖子

大王毒成你咁, 一於問佢借d 584, 684, 856來用返夠本補返數

原帖由 mike_leung 於 2009-4-7 23:26 發表
豬姐......無$$$$$$$$$$$$ ?????????????????

你係唔係想講 "唔信" 呀.....

原帖由 yoshi2k51 於 2009-4-7 23:27 發表
大王毒成你咁, 一於問佢借d 584, 684, 856來用返夠本補返數

我有錢都買左 856 啦...上次賣左支 684 俾人之後成日唔好運...攪到匯控都插埋水...

原帖由 mike_leung 於 2009-4-7 23:26 發表

:u_13 :hit4 :hit4 :hit4
G...e...m

原帖由 yoshi2k51 於 2009-4-7 23:27 發表

winwin winwin 好啊~~ 但我唔識用...:u_16 :u_16
G...e...m

原帖由 apo 於 2009-4-7 23:29 發表

我有錢都買左 856 啦...上次賣左支 684 俾人之後成日唔好運...攪到匯控都插埋水...

:u_21 原來係你...:hit1 :hit1 :hit1
G...e...m

原帖由 Gem 於 2009-4-7 23:31 發表

:u_21 原來係你...:hit1 :hit1 :hit1

豬姊梗係收埋好多 5 號仔???

原帖由 apo 於 2009-4-7 23:22 發表
我同豬姊都想黎 BBQ, 咁遲先報名可以嗎?
我借左支 EF55-250 俾佢試下影雀...話唔定毒到佢第日買支 584, 684, 856....

當然冇問題啦. 歡迎.

集合地點, 朗屏西鐵站c出口.
集合時間, 下午 4:00pm

名單:
Mike
Daniel
Ivan
Simonii
曙光
Mandy
豬姊
APO

已決定在這一天舉辦 BBQ.

另外, 朗坪附近都有停車場. ...

D 旅行相都恨死人啦.! hehe

回覆 55# 的帖子

Simonii係另一個post講唔到

http://www.astrohome.net/viewthread.php?tid=3487

Mandy + Eddie 會

http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 曙光 於 2009-4-6 12:47 發表
抱歉抱歉!!!
星期六有重要事需應約,未能出席啊~

曙光都好似黎唔到喎....

原帖由 apo 於 2009-4-7 23:22 發表
我同豬姊都想黎 BBQ, 咁遲先報名可以嗎?
我借左支 EF55-250 俾佢試下影雀...話唔定毒到佢第日買支 584, 684, 856....

星期六會係元朗?:g5

原帖由 DTS-ES 於 2009-4-8 00:14 發表

星期六會係元朗?:g5

我會帶埋塊 CLS filter 嚮身, 你一係落黎搵我拎埋佢啦...