返回列表 發帖
Bug少,你唔去食海鮮咩?:u_17

Oh...當我無講過野啦...:u_14

我咪已經yes 0左晚飯囉:just_out
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-3-11 23:01 發表
報名先...不過出camp後去全日團行程好像太豐富,去半日上午又不知做甚麼好,睇0下其他人點先

會員          半日   /       全日  /         晚飯       集合地點  
------------------------------------------------- ...

要入觀星營喎....

活動決定本星日! 報名請早, 交通費自備, 半日團會去尖鼻咀或白泥祗選其一, 食晚飯預每位百五至二百倒啦, 我自己經濟麻麻地, 唔好食咁豪~ 各位要食飽魚就另外叫啦..

會員          半日   /       全日  /         晚飯       集合地點  
------------------------------------------------------------------
APO                             ok               yes        元朗恆香
白面人       ok                                  yes        流浮山
GEM 姑     ok                                  yes        流浮山
Yoshi         ok              到時定         yes        到時定
Bug           到時定                            yes       到時定

去不到,因為要全家去日本五天親子團。:g20

原帖由 hooooon 於 2008-3-11 23:17 發表
去不到,因為要全家去日本五天親子團。:g20

你又好啦,有得去日本旅行:u_18 ~

回復 50# 的帖子

我起沙田去流浮山, 車程時間仲耐過去台灣.....:g2
有無快些0既途徑? :pig2
我又想去埋影野啊~ :bad_smile

G...e...m

回復 39# 的帖子

:hw7 :hw7
G...e...m

原帖由 mike_leung 於 2008-3-11 22:40 發表
食得咁豪....唔去lu...
我同fatpang可能會去打蝶,地點或者會去鳳園或烏蛟騰....去西貢北記都welcome...仲計劃緊..

我都係咁話:u_14
星期日去打蝶都好喎,烏蚊騰就唔掂啦,咁遠:u_14
我諗係鳯園或丫髻山:u_17

我又報名……係唔係3月16日(星期日),係就出Camp就去。

------------------------------------------------------------------
APO                             ok               yes        元朗恆香
白面人       ok                                  yes        流浮山
GEM 姑     ok                                  yes        流浮山
Yoshi         ok              到時定         yes        到時定
Bug           到時定                            yes       到時定
TC_owl      到時定       到時定          yes       到時定

APO san, 不如去丫髻山打完蝶再去食海鮮都好順喎條路

原帖由 yoshi2k51 於 2008-3-12 23:26 發表
APO san, 不如去丫髻山打完蝶再去食海鮮都好順喎條路

No problem for me! 冇問題~ 咦? 可能唔得, 白面人佢地入到黎冇人照顧佢喎...上午我就冇問題, 但你地唔知出冊未..

「丫髻山打蝶」是加插在原先的行程中的? 去完camp仲去咁多地方,我驚我會好攰
我諗我都係半日團啦,上午遲啲先出camp休息0下
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 apo 於 2008-3-12 23:30 發表

No problem for me! 冇問題~ 咦? 可能唔得, 白面人佢地入到黎冇人照顧佢喎...上午我就冇問題, 但你地唔知出冊未..

你咁關心佢兩姐妹做乜呀,佢哋係滅罪雙嬌,邊個郁親都冇剩啦
如果你哋去丫髻,我就過去撞吓你哋:u_22