返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2008-4-30 19:04 發表

你又話用大白唔使用腳架既???? 等貓隨時食完早餐, 再黎下午茶佢都未蒲頭, 睇你 "托" 得幾耐...

我知我錯啦﹗大王,借個tripod洗洗先啦

原帖由 passerby-b 於 2008-4-30 19:24 發表

我知我錯啦﹗大王,借個tripod洗洗先啦

我會帶多一個千秋腳架嚮車, 睇下同你有冇緣份見面啦..

我自己唔識入去架:u_14

原帖由 passerby-b 於 2008-4-30 22:43 發表
我自己唔識入去架:u_14

你聽日入唔入? 不過一係十一點前, 一係就三四點後佢先出現較多..有興趣就搵處地方匯合..

聴日一定唔得啦,今日收唔到工啦:u_13
要明天一兩點至有工收呀:u_13

諗諗52同53啦
不過52又話唔好天:u_21

原帖由 passerby-b 於 2008-4-30 22:51 發表
聴日一定唔得啦,今日收唔到工啦:u_13
要明天一兩點至有工收呀:u_13

咁等黎緊果幾日啦... 52 諗緊去唔去睇下有冇得影掟水彈...

原帖由 schindler 於 2008-4-30 15:19 發表
我呢家好想5月2日落狗屎!!!!:hs3

咁快D跳求雨舞啦,臭公公~~:hs3

你果然準時出現!
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 Gem 於 2008-4-30 16:19 發表
勞動節....要勞動~~ :u_01
:wtt18 唉...唉...

我都係:u_01 ,好彩早上都可以和家人飲下早茶:u_05 ,好耐都無和家人正式飲番餐茶啦.......:u_01

原帖由 TC_owl 於 2008-4-30 17:05 發表
有!大家齊齊掙做發帖冠軍!!:u_18 :u_07

無錯,掙個你死我活!!!!!!!:bad_egg :bad_egg :bad_egg

原帖由 schindler 於 2008-4-30 17:51 發表
你四肢唔發達之餘仲要短小

你發育原本健全,但你自己唔要姐~~:hs3 :hs3 :hs3

原帖由 Gem 於 2008-4-30 18:57 發表

:u_17 你唔好咁大聲嚇親隻貓貓.....

我都想睇貓.........:u_16

原帖由 schindler 於 2008-5-1 00:03 發表
你果然準時出現!

白面人準時報到,迎戰五一!!!:pig9 :pig9 :pig9

原帖由 apo 於 2008-4-30 22:53 發表

咁等黎緊果幾日啦... 52 諗緊去唔去睇下有冇得影掟水彈...

:wtt18 係~係~
:u_17 你影時要小心, 記得帶摭去擋住 d 水蛋, 唔係俾水蛋誤中副車就慘喇~~ :u_14 ...:u_07
G...e...m