返回列表 發帖

回復 60# 的帖子

就係因為你"chow" 野, 累到白面人俾人誤會, 女仔來架, 以後點見人呀?!你要對佢負責任呀~~
G...e...m

翔哥在左右

等Betty姐姐出手你地就……哼哼:g19 :g19 :bad_egg :bad_egg

回復 3# 的帖子

Leung Sir 影個四人相好似電視劇海報

原帖由 TC_owl 於 2008-1-15 12:20 發表
等Betty姐姐出手你地就……哼哼:g19 :g19 :bad_egg :bad_egg

你點講都冇用架啦...認左頭佢啦!! 我地恨都恨唔到.. :icon_cool :icon_cool

原帖由 apo 於 2008-1-15 12:54 發表

你點講都冇用架啦...認左頭佢啦!! 我地恨都恨唔到.. :icon_cool :icon_cool

都攪成咁!底林D呢!雖然惡死D,唔錯!

原帖由 carolchau 於 14-1-2008 22:50 發表
扮電視劇"海潮"中的溫碧霞: 玩跌膊~:pig6

望過來……

原帖由 daniel 於 15-1-2008 13:00 發表

都攪成咁!底林D呢!雖然惡死D,唔錯!

我唔係一個咁隨便嘅男仔

你唔係想由白面人出聲先下嘛?

唉……:g2
好似蒙姐那樣打機算了……

原帖由 TC_owl 於 2008-1-15 13:45 發表

我唔係一個咁隨便嘅男仔

雖然我同呢位先生唔係好熟, 不過感覺到佢似乎唔係太想 "負責任" 上身! :icon_twisted :icon_twisted ....

原帖由 apo 於 2008-1-15 15:33 發表

雖然我同呢位先生唔係好熟, 不過感覺到佢似乎唔係太想 "負責任" 上身! :icon_twisted :icon_twisted ....

................ 負責任 :g7 :g7 :g7

你地班人當我死架?!?!?!?!:g9 :g9 :g9
負責任:amazing. ???我係清白架...嗚嗚嗚...:g10 :g10 :g10
我好潔身自愛架~~:pig5 :pig5
若比人"chow"到咁,我一早"拗"斷佢隻手!!!:pig10 :pig10 :pig10

回復 70# 的帖子

Gem姐無白頭髮喎~~:g8 :g8

回復 68# 的帖子

你個翔哥,我夠唔係D咁隨便女仔囉!!:beyond_endurance :beyond_endurance :beyond_endurance