返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 22-1-2008 08:52 發表
同一個角度, 都可以放十幾張相上來...:g2 衣家仲擺緊去程船上0既相, 要擺晒整個旅程, 仲唔係要到農曆年?! 唉~~:i_have_no_idea

Betty姐出手,問你死未!:bad_egg

原帖由 Gem 於 2008-1-22 08:52 發表
同一個角度, 都可以放十幾張相上來...:g2 衣家仲擺緊去程船上0既相, 要擺晒整個旅程, 仲唔係要到農曆年?! 唉~~:i_have_no_idea
隻豬詐型!Betty姐同佢開個專輯啦!:bad_egg

回復 62# 的帖子

講0下笑啫..:pig3 :pig3 :pig3
G...e...m

阿Gem, 妳驚咩喎? 妳想做冠軍, 無非想引人注意, 而家有人幫妳出手, 一定會更加引人注意! 唔好咩? :just_out :misdoubt

再加上, 妳個大名響遍全香港內蒙既天文壇! 遠至內蒙都知道蒙姐大名! 相信依度都有不少人想知蒙姐點誕生既呵? 在蒙牛果篇雪條文由開壇直至 server down 為至人氣仍然高據榜首, 非常之受歡迎! 點唔可以出續集既呢? :greeding

:bad_egg :bad_egg :bad_egg :bad_egg :bad_egg

回復 64# 的帖子

我做發帖冠軍同要出鏡係兩回事.... :misdoubt 唔好再引來更大恐慌啦...:amazing.
G...e...m

原帖由 Betty 於 2008-1-22 12:58 發表
阿Gem, 妳驚咩喎? 妳想做冠軍, 無非想引人注意, 而家有人幫妳出手, 一定會更加引人注意! 唔好咩? :just_out :misdoubt

再加上, 妳個大名響遍全香港內蒙既天文壇! 遠至內蒙都知道蒙姐大名! 相信依度都有不少人想知 ...

:big_smile :big_smile :big_smile 一于大做特做。:bad_egg

回復 67# 的帖子

:g9  你唔好再煸風點火呀~ 因住我餵你食炭呀~!! :anger
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-22 13:11 發表
:g9  你唔好再煸風點火呀~ 因住我餵你食炭呀~!! :anger
有很多蒙相未出呀!
:bad_egg

回復 69# 的帖子

G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-22 13:18 發表
我不等Betty姐等我同你開專輯先。:secret_smile

回復 71# 的帖子

哼~ 未驚過~!! :icon_evil 就算無槍, 我都仲有把大菜刀~ :beyond_endurance
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-22 13:28 發表
哼~ 未驚過~!! :icon_evil 就算無槍, 我都仲有把大菜刀~ :beyond_endurance
:pig9開始暴力傾向,走向白面人條路。:g11

原帖由 daniel 於 22-1-2008 13:22 發表
我不等Betty姐等我同你開專輯先。:secret_smile

開呀開呀!仲要擺到最前!:g16:bad_egg:g13 :g14

嘩...嘩...好火爆呀! :embarrassed

佢地兩個爭緊冠軍! 亂閞槍開刀! 競爭非常激烈! 為免又傷及無辜, 有無雙冠軍俾佢地呀?