返回列表 發帖
原帖由 puppymic 於 2009-1-9 23:11 發表
我都想去....

咁即係有幾多個人呢?

吊燈籠頂係個好地方:g17 印洲塘風光如畫:g17 :g17
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 cosmos 於 2009-1-9 23:17 發表
吊燈籠頂係個好地方:g17 印洲塘風光如畫:g17 :g17

我正話想搵番 d 相, 都唔知擺左嚮邊個 harddisk 度..

辛苦ge行程,我就係某處撞你哋:icon_wink
輕鬆ge行程,我可以全程去哂:icon_mrgreen

不如去大埔滘影隻太陽鳥同乜嘢bulbul就算啦:u_11

其實我未行過呢段路,係咪好難行?有無由赤徑去西灣亭咁遠?

慢慢行會唔會ok?

回覆 65# 的帖子

贊成B哥的建議...
你地D後生就去盡D
我地D老既就慳返D...

原帖由 passerby-b 於 2009-1-9 23:19 發表
辛苦ge行程,我就係某處撞你哋:icon_wink
輕鬆ge行程,我可以全程去哂:icon_mrgreen

有幾辛苦呀? 行山係享受, 點解咁多人會講成受難咁既?

不如咁,不入茘枝荘
坐船入,由深涌行出水浪窩,這行程,B哥應都OK
雀這裡不像LV,TPK多,但希望見到d少見的
諗住大家出嚟玩吓咁,行完可直出馬鞍山飲茶,有時間可過CU玩多轉

大家可報住名先,無所謂

原帖由 vivian 於 2009-1-10 08:12 發表
不如咁,不入茘枝荘
諗住大家出嚟玩吓咁,行完可直出馬鞍山飲茶,有時間可過CU玩多轉

大家可報住名先,無所謂 ...

1) vivian
2) apo

我報名先

1) vivian
2) apo
3) puppymic
4) waterblowing

要返工嚟唔到,有無d版聚係唔洗行咁長,行完又有得食架

回覆 73# 的帖子

原帖由 vivian 於 2009-1-10 08:12 發表
不如咁,不入茘枝荘

大家可報住名先,無所謂 ...

你可以直接去馬鞍山飲茶,有時間可過CU玩咪得
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

不如去塱原行一轉, 然後去吃豆腐花...
下午就散BAND或者有心人就去續集....:g11 :g11