返回列表 發帖
原帖由 carolchau 於 2008-4-2 14:40 發表

Thankyou, a smart boy~~:u_07 :u_07 :u_07

禽日米涼話呢度有兩個會員要拉埋天窗, 原來你有份呀??? 恭喜晒喎....有無餅食呀???

回復 61# 的帖子

恭喜,好快有豬豬食

咁近愚人節,嚫晒你啦!:g14
恭喜!恭喜!:hs2 :hs1

呢個題目好吸引,本來想睇番多D照片,點知你地當FORUM係MSN咁玩......
有D比人老點o既感覺。

原帖由 newcanon 於 2008-4-2 17:06 發表
呢個題目好吸引,本來想睇番多D照片,點知你地當FORUM係MSN咁玩......
有D比人老點o既感覺。

哈哈哈! Canon, 你唔係唔知依度既規矩麻 - 宗旨係亂講野, 好聽d 叫"暢所欲言", 有野即刻講出黎. :big_smile

個個 topic 係咁架啦, 離哂題好閒. 慢慢就慣架喇.

遲些我都 post 返內蒙相與大家分享, 很懷念.

我都會post,尤其2006年嗰啲。

借人地0既相post...:rockn_roll

四子王旗會議- 2.jpg (62.4 KB)

四子王旗會議- 2.jpg

G...e...m

有幾張係05 0既...:rockn_roll

CRW_1133 內蒙古觀星團大合照.jpg (203.51 KB)

CRW_1133 內蒙古觀星團大合照.jpg

CRW_1048 內蒙古暢飲-2.jpg (136.03 KB)

CRW_1048 內蒙古暢飲-2.jpg

G...e...m

其實內蒙吹喇叭呢幕真係好難忘,
在香港,睇星時在星空下吹水就多,吹喇叭就未試過,所以特別難忘

回復 67# 的帖子

想問佢地係度做緊乜野?
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 Gem 於 2-4-2008 18:04 發表

第二張相……齊齊隊啤吹喇叭?!:g14

原帖由 carolchau 於 2008-4-2 14:40 發表

Thankyou, a smart boy~~:u_07 :u_07 :u_07

:hs2 :hs2 :hs2 :hs2 :hs2 恭喜!恭喜!恭喜!話知是什麼恭喜埋一份冇蝕底。:g6 :g6 :g6
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 Gem 於 2008-4-2 18:04 發表

有人偷相:g19 :g19
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 daniel 於 2-4-2008 20:56 發表

:hs2 :hs2 :hs2 :hs2 :hs2 恭喜!恭喜!恭喜!話知是什麼恭喜埋一份冇蝕底。:g6 :g6 :g6

繼續恭喜!恭喜!恭喜!:hs2 :hs2 :hs2 :g14 :g14 :g14

原帖由 daniel 於 2-4-2008 20:58 發表

有人偷相:g19 :g19

有賊?!:u_03