返回列表 發帖
原帖由 daniel 於 2009-3-9 00:15 發表

收入豐厚,立稅人士

唉...:u_01 就黎稅都唔洗交, 要拎綜援喇~~ :pig6
G...e...m

原帖由 Gem 於 2009-3-9 00:24 發表

唉...:u_01 就黎稅都唔洗交, 要拎綜援喇~~ :pig6

對你來講超高難度動作,綜援咁困難拎,都比你拎到.恭喜!恭喜!

http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 daniel 於 2009-3-9 01:18 發表

對你來講超高難度動作,綜援咁困難拎,都比你拎到.恭喜!恭喜!

我睇d度有米之人,除咗某大大之外,應該係豬姐lu:u_22

絕對係啦...我估我人工只係得豬姐既一半多d.....

原帖由 passerby-b 於 2009-3-9 18:11 發表

一個人做野...............可以出多幾個人的人工。

真是善慕死人啦!

有些人出曬全家全族去做,可能都是得你幾份之幾人工,唉......同人吾同命。
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

原帖由 beatrice 於 2009-3-9 19:46 發表

一個人做野...............可以出多幾個人的人工。

真是善慕死人啦!

有些人出曬全家全族去做,可能都是得你幾份之幾人工,唉......同人吾同命。 ...

咁有趣的工,真係想見識下。

原帖由 passerby-b 於 2009-3-9 18:11 發表

:hit1 :hit1 亂講...
G...e...m

乜你地講到我好似返工坐起度豆人工咁架?:u_14  
人工同付出成正比架....我豆得呢份人工, 就要接觸人人厭惡0既野, 血, 死屍, 有蟲0既傷口, 洗痔瘡傷口, 同阿婆放屎, 接觸肺癆, 沙士, 愛滋病人...好多好多...聽完仲會唔會羨慕?
你地睇我好, 我睇你地好啦~ :u_16 有假放就拎份糧去0下旅行減壓唔等於大富大貴0既...係就唔洗做啦~ :u_01
G...e...m

仲可能要比d男病人調戲!!!

原帖由 mike_leung 於 2009-3-9 21:44 發表
仲可能要比d男病人調戲!!!

:u_21 ...某 d 7 老八十果 d , 好鍾意借 d 意摸人大脾...:pig10
G...e...m

原帖由 Gem 於 2009-3-9 21:00 發表

:hit1 :hit1 亂講...

咁應該係:『我睇d度最有米之人,應該係豬姐lu:u_22 』
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

回覆 71# 的帖子

:pig6 :pig6 :pig6 :pig6
G...e...m

豬姐愛心無限人工同付出成正比,應得!應得!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 hooooon 於 2009-3-9 20:18 發表

咁有趣的工,真係想見識下。

這些工作不是人人有資格去做,就算有這個榮幸被選中,
你的親朋烕友同族群,也未必同意你有一份,將會要他們
幫你一起付出與收入不成正比挨到你退休的工作!
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

原帖由 Gem 於 2009-3-9 23:00 發表

:u_21 ...某 d 7 老八十果 d , 好鍾意借 d 意摸人大脾...:pig10

豬姐,咁你咪伸佢哋兩腳lor,等佢哋唔敢亂來:u_03