返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2009-4-8 00:17 發表

我會帶埋塊 CLS filter 嚮身, 你一係落黎搵我拎埋佢啦...

我要下午四時係旺角搵PaulNg交收,六至七時你會在朗屏嗎?
到時聯絡:g5

原帖由 DTS-ES 於 2009-4-8 00:20 發表

我要下午四時係旺角搵PaulNg交收,六至七時你會在朗屏嗎?
到時聯絡:g5

應該在朗屏 Billy 果邊, 到時電話聯絡啦.

原帖由 apo 於 2009-4-8 00:27 發表

應該在朗屏 Billy 果邊, 到時電話聯絡啦.
收到:g5

原帖由 billy 於 2009-4-7 23:56 發表
集合地點, 朗屏西鐵站c出口.
集合時間, 下午 4:00pm

名單:
Mike
Daniel
Ivan
Simonii
曙光
Mandy
豬姊
APO

已決定在這一天舉辦 BBQ.

另外, 朗坪附近都有停車場. ... ...

billy:
星期六我晚一點才可到來,約六畤半左右,到達朗屏後call U .
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 puppymic 於 2009-4-7 23:59 發表
Simonii係另一個post講唔到

http://www.astrohome.net/viewthread.php?tid=3487

Mandy + Eddie 會

不是, 他指4月4日不能到, 4月11日他會到 :big_smile

集合地點, 朗屏西鐵站A出口. (已更改)

名單:
Mike
Daniel (6:00 後到)
Ivan
Simonii
Mandy
Eddie
豬姊
APO

已決定在這一天舉辦 BBQ.

大家如果搭西鐵來會近一點, 搭 68M, 77K, 64K, 在元朗西總站下車都會近一點, 搭 269D, 68X 來, 要在大馬路行入來, 距離約 1.2 km, 步行時間大約 15-20min.

我地既地點是元朗朗屏橫洲林屋村.

Lam House Map.JPG (149.19 KB)

Lam House Map.JPG

天台地方比較簡陋, 希望大家唔好介意.

另外, http://www.weather.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm 星期六會好天, 希望係啦.

但我想問下有無爐?
到時洗唔洗童子軍咁砌磚爐?:u_10

回覆 67# 的帖子

收到~ :pig9 :pig9
G...e...m

原帖由 simonii 於 2009-4-8 11:15 發表
但我想問下有無爐?
到時洗唔洗童子軍咁砌磚爐?:u_10

上面有3樓鄰居既爐, 佢話可以任用, 如果他在家, 佢都會上來燒一燒.

不過個爐不是好大, 到時可能問人借個大 D.

我要指定食 "施培記" d BBQ 野.. 可以嗎???

原帖由 apo 於 2009-4-8 11:28 發表
我要指定食 "施培記" d BBQ 野.. 可以嗎???

Billy 就起"施培記"買幾粒魚蛋俾佢燒啦~ :u_03
大王唔係指定食......白果架咩? :u_07
G...e...m

原帖由 Gem 於 2009-4-8 11:54 發表

Billy 就起"施培記"買幾粒魚蛋俾佢燒啦~ :u_03
大王唔係指定食......白果架咩? :u_07

乜我唔係辭左職唔做白果大王咩? 你地仲係咁"稱呼" 我架!

集合地點, 朗屏西鐵站A出口. (已更改)

名單:
Mike
Daniel (6:00 後到)
Ivan
Simonii
Mandy
Eddie
豬姊
APO
Raymond

共8人