返回列表 發帖
一於咁話啦〝B哥你都放左台mount響大陸,不如放多台係台灣啦,,,,,當益下街坊!!

原帖由 waterblowing 於 2009-8-1 02:46 發表
如果可以新年二月去的話....我就可以跟各位大佬搵食.....

我估新年假, 暑假呢類日子好難 BOOK 到靚屋, 有都唔慌平得去邊...

原帖由 apo 於 2009-8-1 00:12 發表

去左咁多次台灣都未加過錢....

我早2年試過有一次多了2-3kg, 好似只係HKD$1xx

原帖由 apo 於 2009-8-1 12:49 發表

我估新年假, 暑假呢類日子好難 BOOK 到靚屋, 有都唔慌平得去邊...

我2月11日放假,睇下apo可唔可以就一就我...........

原帖由 mike_leung 於 2009-8-1 13:11 發表

我2月11日放假,睇下apo可唔可以就一就我...........

有排先二月, 到時再 update 啦...

我九月應該會去探下路先, 話唔定會去幾家睇睇!

係囉,麻煩你幫手探路。

原帖由 mike_leung 於 2009-8-1 16:57 發表
係囉,麻煩你幫手探路。

麻煩晒,讓那處成為車天車地5星級的家!
最好探一探鳥況。:u_14

支持 apo u_23 u_23 u_23

原帖由 bigdr 於 2009-8-1 13:03 發表

我早2年試過有一次多了2-3kg, 好似只係HKD$1xx

帶台mount去點止超2-3kg咁少呀:u_17

原帖由 apo 於 2009-8-1 13:18 發表

有排先二月, 到時再 update 啦...

我九月應該會去探下路先, 話唔定會去幾家睇睇!

大王,我係九月唔得咗,可唔可以將就吓呀:u_18

原帖由 passerby-b 於 2009-8-2 00:33 發表

帶台mount去點止超2-3kg咁少呀:u_17

一於你交台 mount 俾我, 我同你帶過去台灣先...你去到就有得用. 大家好!!

原帖由 apo 於 2009-8-2 00:35 發表

一於你交台 mount 俾我, 我同你帶過去台灣先...你去到就有得用. 大家好!!

大王你又唔賣個em11俾我,我係邊到揾mount:u_19

原帖由 passerby-b 於 2009-8-2 00:38 發表

大王你又唔賣個em11俾我,我係邊到揾mount:u_19

搵鍾生 or Peter 入一台新既, 再唔係你直接去日本抬番黎...
如果諗住成日用, or 益車天車地同好, 我建議你不如入 EM200, Temma Jr 已經夠用.

原帖由 apo 於 2009-8-2 00:44 發表

搵鍾生 or Peter 入一台新既, 再唔係你直接去日本抬番黎...
如果諗住成日用, or 益車天車地同好, 我建議你不如入 EM200, Temma Jr 已經夠用.

我有錢就唔洗問大王鬆吓手啦:u_13

原帖由 passerby-b 於 2009-8-2 00:46 發表

我有錢就唔洗問大王鬆吓手啦:u_13

你都冇心幫下呢個台 d 兄弟姊妹既.....咪當推廣下天文攝影咯...好心啦!!!
有左 B 哥台 mount, 以後大家去台灣就輕鬆得多了....