返回列表 發帖
原帖由 carolchau 於 2008-5-1 00:05 發表

我都係:u_01 ,好彩早上都可以和家人飲下早茶:u_05 ,好耐都無和家人正式飲番餐茶啦.......:u_01

:u_01 我都好耐無同家人飲茶.......:pig3 :pig3
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-5-1 00:11 發表

:u_01 我都好耐無同家人飲茶.......:pig3 :pig3

你好似唔鐘意飲茶架噃......:misdoubt

原帖由 carolchau 於 2008-5-1 00:10 發表

白面人準時報到,迎戰五一!!!:pig9 :pig9 :pig9

做乜攞我張相用:pig7 .....報告: 隻豬都到左~~:pig9 :pig9
:wtt18 hi~hi~
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-5-1 00:12 發表

你好似唔鐘意飲茶架噃......:misdoubt

:u_14 :u_14 .....所以咪唔去咯....:pig2
G...e...m

岩岩先發生左一件好唔愉快既事, 聽日無心情四圍去喇
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 Gem 於 2008-5-1 00:13 發表

做乜攞我張相用:pig7 .....報告: 隻豬都到左~~:pig9 :pig9
:wtt18 hi~hi~

你張相?:wtt12 你D相應該係打晒格仔架噃?!:u_14

原帖由 schindler 於 2008-5-1 00:23 發表

臭公公,無唔開心啦~~:wtt18

原帖由 schindler 於 2008-5-1 00:23 發表

:wtt12 咩事?? 大家一場戰友, 講來聽0下?!...放心,呢度講, 呢度散, 我係唔會講出去架:rockn_roll
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-5-1 00:50 發表

:wtt12 咩事?? 大家一場戰友, 講來聽0下?!...放心,呢度講, 呢度散, 我係唔會講出去架:rockn_roll

唔喇, 都無咩既, 雖然結果影響不大, 但心有戚戚焉

原帖由 schindler 於 2008-5-1 00:52 發表

咁下次你請我地食飯, 我地陪你散心啦~~ :rockn_roll
G...e...m

原帖由 schindler 於 2008-5-1 00:52 發表

咪玩啦,又係球賽輸波嗰D唔開心???!!!:u_14 :u_14 :u_14

原帖由 Gem 於 2008-5-1 00:53 發表

咁下次你請我地食飯, 我地陪你散心啦~~ :rockn_roll

係咯係咯~~~:u_22

原帖由 carolchau 於 2008-5-1 00:55 發表

咪玩啦,又係球賽輸波嗰D唔開心???!!!:u_14 :u_14 :u_14

係呢D置身事外既野就好呀, 最幣唔係呢

原帖由 schindler 於 2008-5-1 01:05 發表

係呢D置身事外既野就好呀, 最幣唔係呢

咁......有無野幫到你呀?_2

原帖由 carolchau 於 2008-5-1 01:11 發表

咁......有無野幫到你呀?_2

:u_21 白面人最叻幫"人"........打包...:u_16
G...e...m