返回列表 發帖
哥仔,而家版聚嘛,塱原成日都有得去啦..去行山吧啦...

原帖由 vivian 於 2009-1-10 08:12 發表
不如咁,不入茘枝荘
坐船入,由深涌行出水浪窩,這行程,B哥應都OK
雀這裡不像LV,TPK多,但希望見到d少見的
諗住大家出嚟玩吓咁,行完可直出馬鞍山飲茶,有時間可過CU玩多轉

大家可報住名先,無所謂 ...

V姐,唔洗咁睇得起我啦:u_14 我認衰,我咁都唔掂架:u_16
你哋計劃好行程,我係中間met你哋啦

大家唔使太擔心,其實由深涌行出榕樹澳,袛要45分鐘,無上斜及好好行,
去到榕樹澳可打的出水浪窩,水浪窩附近都可影下野玩吓
所以B哥可同我地一齊坐船去,梁sir有腳傷都應無問題。
當然我好希望多D朋友一齊去玩,但大家都要保重身體
又因當日以是年二十九,所以都唔會太遲走,可能部份人要返家食飲

不會換地方,希望大家有興趣參加

原帖由 vivian 於 2009-1-12 21:58 發表
大家唔使太擔心,其實由深涌行出榕樹澳,袛要45分鐘,無上斜及好好行,
當然我好希望多D朋友一齊去玩,但大家都要保重身 ...

食飯? 乜果日就係食團年飯日子? 乜今年冇年三十晚咩? 咁咪會好 "趕"?

回覆 79# 的帖子

今年有年三十呀

原帖由 puppymic 於 2009-1-12 22:56 發表
今年有年三十呀

咁都好 d .... :icon_cool :icon_cool

食版聚團年飯 ? 都有得啉喎
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 vivian 於 2009-1-12 21:58 發表
當然我好希望多D朋友一齊去玩,但大家都要保重身 ...

我又去,我想在深涌食餐蛋麵!
1) vivian
2) apo
3) puppymic
4) waterblowing
5) Hooooon

...

唔好成日針對我啦_1
深涌行去榕樹澳,我估我掂ge,不過我唔可以8時半就去到cu搭船_1 所以唔好預我咯:u_14

係bor,我年廿九多數食團年飯,所以要早d閃

我又去
1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon
6) Erica

原帖由 Erica 於 2009-1-16 12:52 發表
我又去
1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon
6) Erica

不如拖埋你隻芝華華去俾我隻蕃薯玩下啦....

你帶埋蕃薯去,咁我帶唔帶埋我隻Mickey去好呢?不過帶住佢我點影雀 :icon_rolleyes

原帖由 puppymic 於 2009-1-16 22:53 發表
你帶埋蕃薯去,咁我帶唔帶埋我隻Mickey去好呢?不過帶住佢我點影雀 :icon_rolleyes

講下笑者... 我隻蕃薯邊有氣行咁耐呀...

回覆 89# 的帖子

我果隻松鼠狗係要抱住佢行