返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2009-4-8 11:28 發表
我要指定食 "施培記" d BBQ 野.. 可以嗎???

施培記, 是甚麼東東來架? 我地可以約好後去買野食.

Billy, 我又來得唔得呀?

原帖由 billy 於 2009-4-8 13:51 發表

施培記, 是甚麼東東來架? 我地可以約好後去買野食.

吓.....你嚮元朗住居然唔識施培記????

原帖由 passerby-b 於 2009-4-8 14:07 發表

B 哥要 joint, 就算冇位我都讓俾你入位啦...

原帖由 apo 於 2009-4-8 14:09 發表

B 哥要 joint, 就算冇位我都讓俾你入位啦...

但冇紅酒啤酒、美女供應比B 哥呀!......好似有一隻:pig5 ..........:g8
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 daniel 於 2009-4-8 14:33 發表

但冇紅酒啤酒、美女供應比B 哥呀!......好似有一隻:pig5 ..........:g8

你即係話豬姊唔係美女者....想死呀?

一係你帶幾個 "美女" 黎陪 B 哥啦..

咁不如改去「花廳」BBQ啦..........

原帖由 mike_leung 於 2009-4-8 14:55 發表

其實香港仲有冇 "舞廳" 架???

原帖由 daniel 於 2009-4-8 14:33 發表

燒....燒...燒嘢食啫,有豬扒得架啦:u_14 :u_14

原帖由 passerby-b 於 2009-4-8 14:07 發表

當然可以啦.

原帖由 apo 於 2009-4-8 14:07 發表

吓.....你嚮元朗住居然唔識施培記????

呀... 我唔知呀... :hw1 :hw1 :hw1

集合地點, 朗屏西鐵站A出口. (已更改)
集合時間, 下午 4:00pm

名單:
Mike
Daniel (6:00 後到)
Ivan
Simonii
Mandy
Eddie
豬姊
APO
Raymond
passerByB

共9人

點解豬姐會叫左做豬姊?? 豬姐好似好聽d.....

原帖由 mike_leung 於 2009-4-8 14:55 發表
「花廳」BBQ
http://picasaweb.google.com/daniel.changck

原帖由 apo 於 2009-4-8 14:50 發表

你即係話豬姊唔係美女者....想死呀?

一係你帶幾個 "美女" 黎陪 B 哥啦..
啊!係你話豬姊唔係美女:g12 唔係我呀!..............我衹會話豬姊正、豬姊勁、豬姊醒、豬姊無得頂!.....頂頂......頂頂頂........u_23 u_23 u_23 u_24 u_24 u_24