返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2009-8-2 00:52 發表

你都冇心幫下呢個台 d 兄弟姊妹既.....咪當推廣下天文攝影咯...好心啦!!!
有左 B 哥台 mount, 以後大家去台灣就輕鬆得多了....

大王,不如你捐贈台em11出來啦,d種咁高尚ge情躁,只可以由大王出手,小民係唔可以爭功勞ge:u_12
再者,只有大王咁富甲一方,至會有咁ge能力:u_18

原帖由 passerby-b 於 2009-8-2 00:56 發表

大王,不如你捐贈台em11出來啦,d種咁高尚ge情躁,只可以由大王出手,小民係唔可以爭功勞ge:u_12
再者,只有大王咁富甲一方,至會有咁ge能力:u_18

算喇...你都係偏埋一邊架喇...
北京你就無條件放台 EM200 嚮度, 台灣就打死都唔肯....

哈哈! 你地兩個好搞笑! :g17

台灣果度d屋好靚, 又方便. 有機會, 又行得開既話, 我都會去玩下!

原帖由 Betty 於 2009-8-2 01:17 發表
哈哈! 你地兩個好搞笑! :g17

台灣果度d屋好靚, 又方便. 有機會, 又行得開既話, 我都會去玩下!

Betty, Betty... 不如我同你安置你台 EM10 嚮台灣, 等你唔使咁粗勞好嗎??

係囉~
一個中國,唔可以禁,除左照顧神州大陸,都要睇住下寶島吓麻~
放台mount係個邊仲可以多d機會去睇下d台灣美眉,一舉兩得,一於禁話啦~u_24 u_24 u_24

原帖由 apo 於 2009-8-2 01:00 發表

北京你就無條件放台 EM200 嚮度, 台灣就打死都唔肯....

原帖由 apo 於 2009-8-2 01:00 發表

小民係唔可以僭越大王ge功德架,如果唔係會刹頭架:u_14

原帖由 Maverick 於 2009-8-2 02:48 發表
係囉~
仲可以多d機會去睇下d台灣美眉,~u_24 u_24 u_24

...

咩嘢係台灣美眉呀,唔識tim:u_21

回覆 82# 的帖子

係咪台灣 「妹妹」 呢?

孖份講「煲冬瓜」呀!

荒郊野外有靚女
要小心d喎