返回列表 發帖

回復 71# 的帖子

贊成贊成~!! :hw6
我係"支持你0既朋友" 呀~ 請食返餐細0既...我諗你都:hw8 ,  所以我地:hw5 ~:hs3
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-13 22:17 發表
贊成贊成~!! :hw6
我係"支持你0既朋友" 呀~ 請食返餐細0既...我諗你都:hw8 ,  所以我地:hw5 ~:hs3

:g10 :g10 :g10 冇得去!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 daniel 於 2008-3-13 22:20 發表

:g10 :g10 :g10 冇得去!

呵呵~~!! :u_07 :u_07 :u_07
G...e...m

天文台話星期日部份時間有陽光, 不如就決定四點嚮流浮山去白泥!! 咁白面人都可以夠時間 joint 埋, 影牒既有興趣一齊去, 唔係就酒家食住見..._2 _2

原帖由 Gem 於 2008-3-13 22:24 發表

呵呵~~!! :u_07 :u_07 :u_07

白面人欠我一餐大!係我首先支持你!支持你!支持你!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck

原帖由 apo 於 2008-3-13 22:28 發表
天文台話星期日部份時間有陽光, 不如就決定四點嚮流浮山去白泥!! 咁白面人都可以夠時間 joint 埋, 影牒既有興趣一齊去, 唔係就酒家食住見..._2 _2 ...

以後不同你去打雀打蝶蝴打!打!打!:hit8 :hit_14 :u_09

可唔可以重新寫過個行程呀,我覺得現在變得好混亂呀 (似乎已經不是原來的行程,又有好多地方名出現過,又唔知邊度去先邊度去後):u_19
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 apo 於 2008-3-13 22:28 發表
天文台話星期日部份時間有陽光, 不如就決定四點嚮流浮山去白泥!! 咁白面人都可以夠時間 joint 埋, 影牒既有興趣一齊去, 唔係就酒家食住見..._2 _2 ...

贊成~! :rockn_roll
不過, 究竟點樣可以好快咁由沙田去到流浮山呢?? :i_have_no_idea :u_21
G...e...m

飛的士:g11

原帖由 daniel 於 2008-3-13 22:29 發表

以後不同你去打雀打蝶蝴打!打!打!:hit8 :hit_14 :u_09

大哥....係你咁多職務在身黎唔到, 又唔係唔俾你黎! 你點可咁對朋友架!!! :hit4 :hit4 :hit4 :hit4

原帖由 bug 於 2008-3-13 22:50 發表
飛的士:g11

:u_17  好有建設性喎...多謝你咁好0既提議..:bad_smile :hit1
G...e...m

我都係諗到頭大都唔到,先俾個咁好0既提議你啫:u_17

原本我可以渣車, 但為了省錢及與眾同樂及多過五個人, 決定同你地一齊搭車. 可以搭火車去上水轉車或沙田都有巴士去元朗或天水圍. 天水圍打的去流浮山好近..

看來佢要轉兩三次車,要轉車就想快都幾難:u_17

原帖由 bug 於 2008-3-13 23:05 發表
看來佢要轉兩三次車,要轉車就想快都幾難:u_17

連 "不笑" 都俾人教壞埋學抽煙...