返回列表 發帖

在船上做乜好?

乘坐船隻入東坪洲需時大約一個半鐘頭,大家唯有拿住部相機"互相弒殺":g13 ,有殺錯無放過...:g7

原帖由 carolchau 於 2008-1-14 00:39 發表
乘坐船隻入東坪洲需時大約一個半鐘頭,大家唯有拿住部相機"互相弒殺":g13 ,有殺錯無放過...:g7

d 相好正呀. Thanks.  白面人. :g14

係船上,影左唔少相....

奇怪角度....

呀祥哥做緊乜呢?

祥哥很專心呀!白面人好似好................................:big_smile

回復 4# 的帖子

嘩~~~~ 眾目葵葵之下...你地.....

G...e...m

, 祥哥好專心係到"chow"嘢

興之所至,冇法啦.......船程咁內個多小時...............來啦!....來啦!:i_have_no_idea

事後當事人訪問!
答:大件事比人映到.......................攪成咁!點見各鄉親父老呀!

原帖由 daniel 於 2008-1-14 19:32 發表
事後當事人訪問!
答:大件事比人映到.......................攪成咁!點見各鄉親父老呀!

所謂一白遮三醜,無事ge...無事ge

原帖由 daniel 於 2008-1-14 19:17 發表
興之所至,冇法啦.......船程咁內個多小時...............來啦!....來啦!:i_have_no_idea

嘩....使唔使標明 "家長指引觀看" 呀?? 細路睇左會唔會有樣學樣架?

原帖由 apo 於 2008-1-14 20:34 發表

嘩....使唔使標明 "家長指引觀看" 呀?? 細路睇左會唔會有樣學樣架?

講緊係................:hw9 呀!你有問題呀!又想左去...................... :g4

當時人,快d出黎澄清事件啦...

回復 3# 的帖子

Leung sir,張四格相好正呀:g15 ,連呀Gem個樣都變靚左:g7 ~~但......點解用張我正在發呆相架?:g18

原帖由 carolchau 於 2008-1-14 22:17 發表
Leung sir,張四格相好正呀:g15 ,連呀Gem個樣都變靚左:g7 ~~但......點解用張我正在發呆相架?:g18
:g3 當事人回應呀!