返回列表 發帖

石壁營之開心大發現~~!!

無去一排, 發現草地上多左舊野...:g8
近睇...豬腦??
遠睇...嘩...原來係大頭傻菇~~
:u_18 好大啊~ 同白面人隻白腳一樣大~~ 咁大隻, 搽牛油煎黎食, 應該好好味~~!:hs4

G...e...m

仲有其他小菇菌~ :u_18 下次可以整返圍雜菌宴喎, 大家食左延年益壽, 壯壯健健~ :hs3 :hs2
:hs8
蟲仔都食菇:hs6

G...e...m

嘩, 你部GX100既微距好得呀~~:g14
姑姑好靚
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

回復 3# 的帖子

:u_17 .....多謝公公口下留情~ :u_15
可惜你係公公, 唔係楊過, 無得同"姑姑" 成為一對...:u_01 ...
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-5-4 12:52 發表
仲有其他小菇菌~ :u_18 下次可以整返圍雜菌宴喎, 大家食左延年益壽, 壯壯健健~ :hs3 :hs2

你d迷幻菇菇,唔好預我啦:pig4

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 13:01 發表

你d迷幻菇菇,唔好預我啦:pig4

:bad_smile 你個 B 哥, 唔識食, 好野都唔要~ 唉~ :u_01
你返去食毒菜心啦~ :misdoubt
G...e...m

豬姐咁鐘意,食埋我嗰份啦:u_22
唔好食亂來就好了:misdoubt

原帖由 Gem 於 2008-5-4 12:52 發表
:hs8
草仔都食菇:hs6
:g5 很正:g17 :g17 :g17
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

回復 8# 的帖子

D 生識貨~:g17 下次用黎整沙律俾你食~!! :u_03 :u_03
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-5-4 13:33 發表
D 生識貨~:g17 下次用黎整沙律俾你食~!! :u_03 :u_03

:hs3 :hs3 :hs3 :hs2 :hs2 :hs2 :hs4 :hs4 :hs4
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

:u_15 咸濕昆蟲篇(兒童不宜):
:u_14 唔係我手震, 係佢地實左太震...我影唔到...:u_01
稍為停止:shame
G...e...m

原帖由 daniel 於 2008-5-4 13:35 發表

:hs3 :hs3 :hs3 :hs2 :hs2 :hs2 :hs4 :hs4 :hs4

d生,小心呀,食完會有意想不到的後果架:u_03

柔軟體操??:g2
"B 型" 豆娘~
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-5-4 13:42 發表
:u_15 咸濕昆蟲篇(兒童不宜):
:u_14 唔係我手震, 係佢地實左太震...我影唔到...:u_01

手震就認啦︳佢哋點會咁刺激呀:misdoubt

原帖由 passerby-b 於 2008-5-4 13:44 發表

d生,小心呀,食完會有意想不到的後果架:u_03

:u_03 係呀~
食完會變返後生靚仔~!!
G...e...m