返回列表 發帖

2008年1月東坪洲營 - Betty 報導

Hi 各位! 大家久等了! 又係我 Betty 報導觀星營情況啦! 一如往常, 會以流水式咁報導全過程, 給大家對今次camp 留下回憶, 歡迎大家中途攔路發表意見! 唔好又係我一人"獨唱"呀!

Yeah ~歡迎Betty姐:big_smile ,Gem嬸等你等到頸都長喇~~:bad_egg :bad_egg

原帖由 carolchau 於 2008-1-17 00:52 發表
Yeah ~歡迎Betty姐:big_smile ,Gem嬸等你等到頸都長喇~~:bad_egg :bad_egg

嘩...妳咁快回應, 慢慢等啦, 又係以往咁, 會好耐先寫完架!

香港天文學會觀星營
2008年1月12-13日
集合時間:1月12日下午3時正
集合地點:大學火車站 (7-11便利店側)

我在約2時半已到達大學火車站...

原帖由 Betty 於 2008-1-17 00:56 發表

嘩...妳咁快回應, 慢慢等啦, 又係以往咁, 會好耐先寫完架!

唔係嘛......:g2 :g2 :g2 等到2012年?!:pig8

:g8 :g8 :g8

出到車站, 便見到好耐無見既學會朋友...

之後, 便見到"心靈綠洲"檔主Pauline 姐出閘走埋黎大隊到, 好競業樂業咁立即放下佢身上重重既背囊, 然後拿出佢既客人名單, 準備點名登記去東坪洲開壇"治療"......

Betty姐,咁報到法真係要等到2012年先報到完......

看, 大家多開心!

原帖由 carolchau 於 2008-1-17 01:15 發表
Betty姐,咁報到法真係要等到2012年先報到完......

我都預先講明"慢慢等"囉! :greeding

原帖由 Betty 於 2008-1-17 01:18 發表

我都預先講明"慢慢等"囉! :greeding

我怕我等唔到呢一日呀...:pig5

Pauline 姐果檔真係受歡迎, 陸續有客人黎登記......

原帖由 carolchau 於 2008-1-17 01:21 發表

我怕我等唔到呢一日呀...:pig5

妳瞓覺啦, 早抖!

回復 14# 的帖子

未呀,但...怕等到訓著左...