返回列表 發帖

活動發起 - 新界西部一天/半天遊

日期: 待定
時間: 半天團從二時開始, 一天團從早上十時開始

1) 半天團(14:00 開始)
元朗集合> 尖鼻咀觀鳥> 流浮山海鮮晚飯

2) 一天團 (10:00 開始)
元朗集合> 濕地公園> 尖鼻咀觀鳥> 白泥睇日落> 流浮山海鮮晚飯

如有其他意見請提出.

星期日下午,我至有希望參加呀:u_01

我又去~!! :hs8 不過要睇日子先知參加半天定一天啊....:wtt12
係咪有專車接送?
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-10 18:44 發表
我又去~!! :hs8 不過要睇日子先知參加半天定一天啊....:wtt12
係咪有專車接送?

都唔知有幾多人去同有幾多架車.. 搭車咪仲好玩, 唔使渣車喎! 約埋上水火車站等咯~ 或者搭西鐵. 尖鼻咀同白泥都有小巴去..

原帖由 apo 於 2008-3-10 18:48 發表

都唔知有幾多人去同有幾多架車.. 搭車咪仲好玩, 唔使渣車喎! 約埋上水火車站等咯~ 或者搭西鐵. 尖鼻咀同白泥都有小巴去..

好喎. 好想去呀:u_22

報名先,好耐無去尖鼻咀,流浮山的海鮮抵食過西貢好多
但係日期未確定喎

好熱鬧喎...我又去:greeding
~~~....~~~~....~~~~~

如果可以最好攪星期六, 星期日度度都好多人...

如果星期六,都係半日團多,如果去完尖鼻咀再去流浮山,最好元朗行過去會順d

原帖由 yoshi2k51 於 2008-3-10 23:32 發表
如果星期六,都係半日團多,如果去完尖鼻咀再去流浮山,最好元朗行過去會順d

行過去?? 我會嚮元朗或嚮流浮山搭綠巴入尖鼻咀..

yoshi2k51想由元朗工業村後面吳屋村行入去,再去到尖鼻咀警署那邊。
如果可行得開都會join大家!

正喎!!!:greeding

我都想去呀:u_13 ,但得星期日先得......:u_10

原帖由 hooooon 於 2008-3-10 23:54 發表
yoshi2k51想由元朗工業村後面吳屋村行入去,再去到尖鼻咀警署那邊。
如果可行得開都會join大家!

無錯

原帖由 carolchau 於 2008-3-11 01:00 發表
我都想去呀:u_13 ,但得星期日先得......:u_10

咁就不如大家約個時間