返回列表 發帖
你係唔係講多左幾個零呀?? 我呢 d 老爺野唔值錢架...頂多值幾千...
apo 發表於 2012-6-22 23:55

一D都冇聽錯架, DD咁宏大GE又天價GE器材, 真係使到我等用3吋乘2吋GE所謂LA BAR GE人, 好自卑

一D都冇聽錯架, DD咁宏大GE又天價GE器材, 真係使到我等用3吋乘2吋GE所謂LA BAR GE人, 好自卑 ...
passerby-b 發表於 2012-6-23 00:04

3" x 2"? 鵝蛋型好特別喎...

我都唔記得點解可以俾人昆左, 洗左條紅衫魚都幾隻青蟹,
買D癈物番屋企

我都唔記得點解可以俾人昆左, 洗左條紅衫魚都幾隻青蟹,
買D癈物番屋企 ...
passerby-b 發表於 2012-6-23 00:16

自己聽得開心就得啦... 價錢平與貴唔係問題...
你都捨得用幾千文買個耳塞啦....即係有要求人仕!!

我幾時有話過我捨得用幾千文買個耳塞呀
D單野真係唔知賴邊個好

我幾時有話過我捨得用幾千文買個耳塞呀
D單野真係唔知賴邊個好 ...
passerby-b 發表於 2012-6-23 20:46

唔通你個思雅塞耳筒又係朋友送俾你?

唔通你個思雅塞耳筒又係朋友送俾你?
apo 發表於 2012-6-23 21:06

我邊有你咁多朋友呀 D單野都係賴大導演啦
個日拿住佢個介紹去問個哥仔, 諗住佢實冇貨俾我試聽, 點知佢有(第一個驚奇)
聽完我話, 冇咩點, 係分析力好D(心諗:哈哈!冇得SALE啦卦 )
點知個哥仔個表情就好似話:咁就岩啦, D個個設計同個WESTONE, 各走極端(一手塞個思雅塞SE535俾我)
聽完立即五毒攻心, 為求解毒, 再聽番自己個幾佰文GE SENNHEISER, 諗住個SE535唔會好太多啦
點一聽, 解唔到毒不止, 仲覺得:嘩!咩爭咁遠架
於是死頂, 話個SE535黑文文, 唔靚仔喎
點知個哥仔好啖定咁, 羅個特別版出來, 紅色, 夠靚仔, 音色比黑色GE, 調整個, 我地得番最後一個.......
咁唔可以咁衰仔, 走出門口架, 唯有乖乖磅水啦

回復 97# passerby-b

毒品種類繁多, 實有一種吸引你。最怕你玩自閉, 就乜筋都佻唔到
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。