返回列表 發帖

出讓SONY DSC-HX200V

SONY DSC-HX200V
$2500
95%新 / 少用
* 原廠電池 2粒
* 無SD卡
* 有單 , 有保用證 , 有盒

大王介紹即減三百
Mr.Big 發表於 2012-12-5 23:08

Big哥,請check pm

-300好吸引呀,睇怕要學大王食飽包啦
kcl33 發表於 2012-12-5 23:20

大王食啲麵包好貴
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

Noise control絕對唔差
最重係啲色彩漸變同層次感,有菲林味
無low pass  ...
Mr.Big 發表於 2012-12-5 23:44

冇 low pass? 咁 iR 點防呀?

頭先都試過,XE-1的操控幾好,不比dslr慢,初步試noise control都幾ok,還要試下先。
之前還在諗緊6D, 想 ...
hooooon 發表於 2012-12-5 23:15

Noise control絕對唔差
最重係啲色彩漸變同層次感,有菲林味
無low pass filter,應該可以一機兩用

大王介紹即減三百
Mr.Big 發表於 2012-12-5 23:08

-300好吸引呀,睇怕要學大王食飽包啦

XF1真係幾好玩
只係,XE-1實在太太吸引
可以重拾菲林味 ...
Mr.Big 發表於 2012-12-5 22:35

頭先都試過,XE-1的操控幾好,不比dslr慢,初步試noise control都幾ok,還要試下先。
之前還在諗緊6D, 想玩full frame,又想試wifi,但好似單鏡機愈來愈用得少。
咁啱放了部x10,但兩部都係要比好多錢至買到。
https://hoonwai.myportfolio.com

阿 Jim 買阿 Big 部 HX200V 啦....
apo 發表於 2012-12-5 22:57

大王介紹即減三百

阿 Jim 買阿 Big 部 HX200V 啦....

咪玩啦,你等錢使我地普通人豈不是要等人救濟?
akltsang 發表於 2012-12-5 22:39

咁多機浪費....
又 GXR , 又 Olympus....又 Panasonic, 又 V1... 唔可以咁樣..

咪玩啦,你等錢使我地普通人豈不是要等人救濟?
Astrofarmer - Albert

大王,你部机係边处賣呀,等我去looklook 先
kcl33 發表於 2012-12-5 22:32

低調,,,, 低調..... 唔係幾好意思既.... 雖然等錢用~

不如考慮下XF1,復古Look,外表幾靚仔。
cosmos 發表於 2012-12-5 10:32

XF1真係幾好玩
只係,XE-1實在太太吸引
可以重拾菲林味

快??? 我架 HX100V  喎? 人地 HX200V 都賣了仲話我快? 你岩唔岩用? 同我收左佢啦.... ...
apo 發表於 2012-12-5 17:46

大王,你部机係边处賣呀,等我去looklook 先

哈哈....嚮 Mr. Big 個 post 兜生意好似好衰咁....   
收 PM 啦...
apo 發表於 2012-12-5 22:16

噤樣
唯有減價同大王爭生意