返回列表 發帖

二月底或三月初賞花鳥攝遊 go go go

有興趣盡快 PM 聯絡..

美女毛豆或願做鏡童者優先....

唉,我好想 ...
http://blog.yahoo.com/puppymic

唉,我好想 ...
puppymic 發表於 2013-1-29 12:15

你去完星洲再去咯... 密食當三番...
我計唔掂點樣可以第一日搭車上到阿里山... 最後從嘉義上山班車時係 14:10.....除非香港搭晨咁早既 08:05 班機...

回復 3# apo

去嘉義, 係咪飛高雄好啲 ! 由高雄機場搭捷運/的士去高雄火車站, 轉火車, 兩個半鐘左右到嘉義火車站.

港龍 8:55am 起飛, 10:20am 到, 或早一晚飛, 有班 9:55pm, 11:15pm 到, 高雄酒店較台北便宜.

另外, 留意 28/2 - 3/3, 係台灣和平紀念日4天連期.

回復  apo

去嘉義, 係咪飛高雄好啲 ! 由高雄機場搭捷運/的士去高雄火車站, 轉火車, 兩個半鐘左右到嘉義火 ...
cam 發表於 2013-1-29 19:11

我 check 過, 國光客運台中火車站上車開到嘉義唔使兩個鐘, 日間每半個鐘一班車..又可以搭火車直去嘉義..
同埋唔會先住一晚, 花錢兼為會冇左一個早晨鳥...二月直到月底機票都好貴, 要到三月先開始平..

回復 5# apo

我係 google map 搵搭車資料咋!

回復  apo

我係 google map 搵搭車資料咋!
cam 發表於 2013-1-29 20:15

如果有幾個人成團, 又唔想搭咁早機, 機場包車上山都係其中一種解決方案既...

回復 7# apo

機票二人同行平啲架 ! 二月尾或三月出發, 港龍飛高雄連稅 $1561, 飛台中 $1592.

謝謝報料... 不如你又去oY?? 不過你應該對呢 d 地方冇興趣了....

Cam姐又去教下我影雀啦!

回復 10# fatpang

我都想一齊去, 不過二三月唔得呀 !

找到一段介紹阿里山的 video

花漾四季阿里山

評分人數

出年再搞,我要參加
http://blog.yahoo.com/puppymic

回復 12# cam

賞花最好有美相伴... 倍潻意境... 今倘我地得兩個男團友... 賞起花黎冇咁有雅興喎...

出年再搞,我要參加
puppymic 發表於 2013-2-2 12:35

x 2