返回列表 發帖
我端午節,都租了架買餸車,踩了一陣。

評分人數

• DTS-ES: 恨死他人!讚賞 + 2 分
    • cam: 令人羨慕讚賞 + 2 分

睇見啲相,就知環境好舒服。

回復  apo

呢度有詳盡規格:

105 (Shimano #5700) 大概 = Tiagra (Shimano #4600) 差不多級數. ...
apo 發表於 2013-6-24 13:12

差不多! 咁旱知慳番啲買tiagra 啦!

差不多! 咁旱知慳番啲買tiagra 啦!
cam 發表於 2013-6-25 22:23

咁又唔係既.... #105 都係高少少...  

大王,1/7上午踩大帽山波波頂,10:00am, 荃灣西鐵站起步,來嗎?

大王,1/7上午踩大帽山波波頂,10:00am, 荃灣西鐵站起步,來嗎?
bigdr 發表於 2013-6-26 09:38

我都想去呀.... 不過人會在台灣今次去不到了...
禽晚先打散清洗過部軟架車, 又申請埋個許可証, 諗住遲 d 搵你帶下行山路...

叫得做大王,真係靚車多到唔講得笑。唔止有road bike,MTB有硬之餘,仲有軟。

下次一齊踩環塘,良景後山或河背,不過我得硬架,大王唔好咁快,記得等埋我。

我都想去呀.... 不過人會在台灣今次去不到了...
禽晚先打散清洗過部軟架車, 又申請埋個許可証, 諗住遲 d  ...
apo 發表於 2013-6-26 10:21

大王今次去台灣影雀還是踩車呀? 環騎日月潭都唔錯,一圈 30k 左右。

回復 98# cam

去睇 bird bird.....

叫得做大王,真係靚車多到唔講得笑。唔止有road bike,MTB有硬之餘,仲有軟。

下次一齊踩環塘,良景後山或 ...
bigdr 發表於 2013-6-26 11:14

良景後山咪即係楊小坑上面青山山腰? 果度山路風化好多碎石仔.. 就咁行路都 sin sin 下....

回復 99# apo

今次去邊度影?  
我想去影貓頭鷹,有無介紹呀?

回復  apo

今次去邊度影?  
我想去影貓頭鷹,有無介紹呀?
cam 發表於 2013-6-26 17:34

呢隻得意嗎? 可惜我舊年去時仍剛剛離巢飛走左...
http://tw.myblog.yahoo.com/jw!DH ... ev=985&next=948

回復 102# apo

你今次就係去睇貓?

回復  apo

你今次就係去睇貓?
cam 發表於 2013-6-27 00:10

番黎先話你知....

回復 104# apo

好呀!等我又去探佢啦!