返回列表 發帖
回復 407# bigdr

下次影星預埋我吖 !
尋日踩完車, 太攰失眠, 今朝晨早去跑咗15k, 依家瞓吓先 !

回復  bigdr

下次影星預埋我吖 !
尋日踩完車, 太攰失眠, 今朝晨早去跑咗15k, 依家瞓吓先 ! ...
cam 發表於 2013-9-8 13:51

勁呀!

我超過半年無跑步
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

幾十歲人先第一次踩單車上大霧山.... 原來都唔算太辛苦... 係慢左 d   
落山後去左上村同 250,  ...
apo 發表於 2013-9-7 16:29

上村仲有無七彩飯食 ?
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

回復  bigdr

尋日踩完車, 太攰失眠,  ...
cam 發表於 2013-9-8 13:51

我又係咁,一攰就失眠,有咩方法可以瞓著呢?

回復 406# apo

未試過上大帽山,上大棠試過幾辛苦。

回復 411# cosmos

我有十多年無食過,想回味下。

昨日狀態唔好,我無乜影過相。
個iphone話我地最高去到922m

我今日都來回踩左三十幾公里去上水食麵, 目的係影高清 video, 可惜 file 太大用屋企用埋呢個月既電話線 upload 唔到去 youtube, 暫時祗可以用手機睇....

回復 415# bigdr

我最高去到 919m, 你個 total climb 仲多我 300m, 卡路里 仲 double 啊 !

卒之 upload 左一段試機 video, 有龜速落橋既我, 有跟住位一路踩一路了鼻屎既南亞人仕, 有自以為好醒飛車落橋唔理村民推車上緊橋既飛車仔....

https://www.youtube.com/watch?v=Srem6wGqx1w

回復  bigdr

我最高去到 919m, 你個 total climb 仲多我 300m, 卡路里 仲 double 啊 !

...
cam 發表於 2013-9-9 00:52

我無入體重及import心跳資料上runkeeper,所以個卡路里只可以當reference。Cam你資料齊D, 應該準過我好多。

另外果日我喉咀大事,真係好好彩,入到電梯又突然之間再無晒呔氣,我都話我架車好有靈性ga la :D