返回列表 發帖

重型車輛

問朋友借既.... 等阿 250 跑完渣打帶我學下玩 DH 車...

我冇山車喎 ! 即係冇我份啦 !
cam 發表於 2014-2-10 23:59

你體能咁勁, 又玩多樣啦...
我上次見單車網兩位師姐好勁, 抬又得, 上又得, 沖又得....
我就 3 樣都唔得....
http://www.hkmtb.com/bbs/read.php?tid-15131-fpage-18.html

落山車,大王勁!
Tinping 發表於 2014-2-11 00:33

如果能夠練到踩到佢上波波就掂了…
我驚用佢踩上大棠都有難度…

o黎D車,真係重到無朋友,踩平路都窄窄地。合法的offroad,只係得河背用得著。 ...
bigdr 發表於 2014-2-11 09:41

平路仲難踩過載火水車.. 前面單餅36t, 後面得 11-28t, 講明係下山車, 唔包你可以踩上山的...

GIANT都唔平
DTS-ES 發表於 2014-2-11 22:46

咁貴? 不如買爬山電單車....

今日下午試下踩架重型車, 因為車重, 前後 2.5 速降闊胎, 前面得一個碟片, 後面飛輪齒數又少於一般登山車, 踩去河上鄉比平常用既車要用多少少力... 用佢黎運動操車正呀...

去到豆花店有好多北紅尾鴝, 用手機都可以有得影...

朋友踩南生圍遇見十幾年冇見既以前舊公司高層, 估唔到佢都做埋生態導賞員義工.. 佢都係踩架小摺車去做野...
可能呢度既同好有份做濕地義工既或會認識佢..

IMG-20140215-WA0000 1.jpg

我計錯數,4X8 係 3萬二歐羅
大王用太空合金,咪........................
好彩我唔識踩 ...
passerby-b 發表於 2014-2-17 21:47

咪吹到咁大啦... 我 d 車大部份都係買二三手舊車, 都係千零二千蚊一架... 加埋都唔夠 b 哥一支鏡既價錢...

大王我有咩鏡你冇我有架
passerby-b 發表於 2014-2-18 09:36

要數你有我冇既鏡就多了..... 是旦一支都夠買起晒我 d 車.
http://astrohome.net/viewthread.php?tid=11795&extra=page%3D1