返回列表 發帖

684 and 584

少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

又話要環保既? 最後咪又轉用螢石鏡片...
唔轉下款點可以加下價呢....
不過輕左都係好事, 係前面少左份霸氣...

大王,螢石鏡正呀,買枝玩吓啦

大王,螢石鏡正呀,買枝玩吓啦
passerby-b 發表於 2015-7-20 20:57

呢 d 高級野, 祗岩對影雀仔有興趣和荷包有水人士用, 例如 b 哥, 我兩樣都沒有...

Nikon 684,我就買唔起,買呢部600止吓咳先

PowerShot G3 X

又話要環保既? 最後咪又轉用螢石鏡片...
唔轉下款點可以加下價呢....
不過輕左都係好事, 係前面少左份霸氣...
apo 發表於 2015-7-20 08:50

大王,霸氣少咗,即係隨和友善,啱你呀

大王,霸氣少咗,即係隨和友善,啱你呀
cosmos 發表於 2015-7-21 03:46

手上支 684VR 已好滿意, 除左重少少(已輕過 Canon 舊款 684is), 暫時冇意欲去更換, Nikon 祗係欠部快 DX 機.

回復 7# apo

睇吓D750與D7200嘅價錢及性能,無理由唔買部FX機

呢 d 高級野, 祗岩對影雀仔有興趣和荷包有水人士用, 例如 b 哥, 我兩樣都沒有... ...
apo 發表於 2015-7-20 23:49

大王,我拍馬都唔夠你咁疊水啦,再者,我E家只可以砌積木咋

早十年前出,我一定買,,,,而家比唔起咁多錢去買攝影器材....
好想睇星呀....

我更銀兩不足糊口, 早兩日先賣左部 1DX....

我更銀兩不足糊口, 早兩日先賣左部 1DX....
apo 發表於 2015-8-5 09:22

大王賣機,係準備買Canon 新一代旗艦 EOS-1D X Mark II,呢部新機的消息隔一陣子就出現,似乎要預告快要面世。