返回列表 發帖
Xiro V 效能如何? 大王!
funoooo 發表於 2017-3-14 15:46

新出時有寄望,對手也不算拗離太多,今時今日除了外型較特別外已一無是處了。。

回復  apo

"重好講", 你收買人心.

攪到人家點名叫我照顧你!
我回他一句: 怎敢呀! 大王一句, 作 ...
funoooo 發表於 2017-3-14 15:45

感謝芬老闆照顧大恩。。唔洗我依家四出奔波。。。
呢幾晚在韶關打霧。。

回復 17# apo

相自拍玩下 Zerotech Dobby,
想認真影下又唔方便帶太大就 DJI Mavic Pro,
可以帶到大少少體積又有要求既 ...
apo 發表於 2017-3-11 19:08

DJI Mavic Pro 是否最新? 穩定度是否高很多? 内裡有没有 GPS? 又身痕!唉!

DJI Mavic Pro 是否最新? 穩定度是否高很多? 内裡有没有 GPS? 又身痕!唉!
funoooo 發表於 2017-3-17 11:39

Mavic Pro是最新,我有friend是經驗模型玩家同我講論穩定度不及Phatom,在高空突然遇上大風有時都幾驚,但Mavic Pro的賣點是超細。去外國旅行非常方便。
willisao.blogspot.com

星期一,同事攞隻Mavic pro去行山,見佢玩咗10分鐘,先可以用WiFi操控到,好慢。
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

星期一,同事攞隻Mavic pro去行山,見佢玩咗10分鐘,先可以用WiFi操控到,好慢。 ...
cosmos 發表於 2017-3-19 00:00

佢應該有其他問題, Mavic pro 用 USB 直接連接遙控器, 經 RF 自動跳頻控制飛機,不需理會 wifi。