返回列表 發帖
吓? 又有咁多 forum 呀? 到時 d forum "番生"時, 去邊到好呀? :g18

原帖由 bug 於 2007-12-17 23:37 發表
這些相片是他貼在HKAS測試中的FORUM的,我為0左交差只好轉貼過來啦:g7 大家咁熟,佢唔會打我0卦:g4 我唔知佢點解唔來喎,佢知道這裏的:icon_question

絕對贊成! 我 Betty 專長係"打人"! 妳要準備隨時去 Pauline 姐間心靈舖...:g14

原帖由 bug 於 2007-12-17 23:42 發表
抵「打」啦:icon_fire 下次見到一於「打」佢塊白面,唔准還手:g14

原帖由 Betty 於 2007-12-17 23:48 發表
絕對贊成! 我 Betty 專長係"打人"! 妳要準備隨時去 Pauline 姐間心靈舖...:g14

唉...希望Pauline姐比個折頭我啦...:g18

原帖由 Betty 於 2007-12-17 23:44 發表
吓? 又有咁多 forum 呀? 到時 d forum "番生"時, 去邊到好呀? :g18

邊度有著數咪去邊度咯....聽講呢度個網主開燒臘店架~ 話唔定到時用積分可以換雞鵝飯都未定..:g14 :g14

唔貼返0的同天文有關的相好像不太好添:g7
第二日早上睇太陽 (仍然是DANIEL的相)

好像很PRO的小朋友

Pauline 姐間舖呀? 依家好旺! 每次見佢起觀星營出診, 佢收錢收到手軟! 妳要早 d book 喇.

原帖由 carolchau 於 2007-12-17 23:50 發表

唉...希望Pauline姐比個折頭我啦...:g18

Pauline 姐的背囊上是不是掛著個有「心靈創傷開關」的DORORO公仔? 是她的招牌吧:g6
白面人果然用0左「無面人」做大頭相...

哈哈哈!

原帖由 apo 於 2007-12-17 23:53 發表

邊度有著數咪去邊度咯....聽講呢度個網主開燒臘店架~ 話唔定到時用積分可以換雞鵝飯都未定..:g14 :g14

:g7
原帖由 bug 於 2007-12-18 00:03 發表
Pauline 姐的背囊上是不是掛著個有「心靈創傷開關」的DORORO公仔? 是她的招牌吧:g6

你又估到?:g7 我好鐘意"無面人"~:g14

邊隻係叫"Dororo"公仔? :pig3

原帖由 bug 於 2007-12-18 00:03 發表

嘩...阿Bug, 你都好緊貼細路既潮流喎! 識得叫咁多公仔既名!

多謝你咁快找到 link, 讓我知道而家興咩!

原帖由 bug 於 2007-12-18 00:12 發表
隨便搵出來的網站
http://www.tsjh.tpc.edu.tw/blog/ ... ingroro&id=5482

"不笑"果然盡責, 交足功課啦~~ :g17 亞白面人, 你個簽名咁樣講野, 咁公開歧視某類人, 因住喎~~~ :g19

邊度有著數咪去邊度咯....聽講呢度個網主開燒臘店架~ 話唔定到時用積分可以換雞鵝飯都未定..:g14 :g14 [/quote]

有呢 d 著數咩? 我可唔可以儲積分換珠寶手飾??:greeding