返回列表 發帖
Bug少,請問你第一張相影什麼?:electric_shock 我睇黎睇去都唔知係乜東東...:pig6

咦?:icon_eek 點解D相...一個人影都無?:g7

原帖由 Betty 於 2007-12-17 23:29 發表
白面人, 阿Bug 已講左"打人"由惡領隊負責, 妳無留心聽書! 係唔係要打呢?:beyond_endurance

哈哈哈...我一路都唔明"打人"係乜:pig4 ,現在明喇~~:pig10

原帖由 Betty 於 2007-12-17 23:48 發表
絕對贊成! 我 Betty 專長係"打人"! 妳要準備隨時去 Pauline 姐間心靈舖...:g14

唉...希望Pauline姐比個折頭我啦...:g18

:g7
原帖由 bug 於 2007-12-18 00:03 發表
Pauline 姐的背囊上是不是掛著個有「心靈創傷開關」的DORORO公仔? 是她的招牌吧:g6
白面人果然用0左「無面人」做大頭相...

你又估到?:g7 我好鐘意"無面人"~:g14

原帖由 Gem 於 2007-12-19 19:13 發表
我係暢所欲言之嗎~~ 你話白面人?!...因住佢----> :beyond_endurance  

呀Gem,你真了解我,我真係好想:beyond_endurance 惡領隊~~:pig10 :pig10 :pig10

原帖由 daniel 於 2007-12-19 19:46 發表

放下屠刀啦!女仔黎架!咁先可愛稼.:pig1 :pig4

女仔都可以用:beyond_endurance ,男女平等嘛~:misdoubt