返回列表 發帖
可以睇返哂以前貼過啲相,唔駛去逐個舊post咁揾,好正喎:u_18
我都搞搞佢先:u_14
~~~....~~~~....~~~~~

慢慢再搞啦,有其他嘢做緊嘛:u_21 :u_21

:wtt_19 :wtt_19 :wtt_19 :wtt4

原帖由 carolchau 於 2008-6-5 12:03 發表
你頂我呀?:u_14

sorry,我梗係頂阿豬啦:wtt4

原帖由 carolchau 於 2008-6-5 12:09 發表

係"呀嬋不與傻男鬥"至啱~~:u_07 :u_07 :u_07

我頂爆你對白眼:u_13 :wtt_19 :wtt_19

都唔襯你對白眼0既...:u_14

我又試吓回帖先

好似冇問題喎:just_out

話時話喇,我諗過放兩隻蛙蛙在個人空間跳來跳去,因為同我現在用的空間主題好襯...不過費事嚇親呀豬啦:u_14 :u_14

啊,原來如此:u_07 :u_07 :u_07

吓,我升級個人空間後一直都冇事喎:u_17

原帖由 carolchau 於 2008-6-6 01:48 發表

唔係話呢樣,係部腦本身有D問題~~:u_17

哦,原來你都成日睇「連體」....:u_21 :u_21

咁你噴得水多,連部腦都頂你唔順,罷工囉....:u_14 :u_14 再唔係就俾啲「水」浸到「shock」:u_04

原帖由 Gem 於 2008-6-6 11:54 發表

癮形好好玩~~!! :wtt5

隱住形咁不停留言,咁同冇隱形有乜分別:u_21 :u_21

原帖由 Gem 於 2008-6-6 12:16 發表

:u_21  我覺得好玩咪得咯~ :u_14

又話人無聊,其實你最無聊:wtt4