返回列表 發帖
原帖由 mike_leung 於 2007-12-22 18:28 發表
東坪洲我未去過...唔知老婆比唔比去呢?

不如你地一起來啦

原帖由 carolchau 於 2007-12-17 23:52 發表

Yeah~:g6 我都好想睇下~~:g8

咦??? 白面人由隻無面人變左隻好可愛既小蜜蜂既??

5.gif 5.gif

塊面變黃0左喎:g18

呢隻係螢火蟲呀~~~ 佢個 pat pat 會發光, 佢名叫 " 電蟲", 係邪瑠丸0既手下~:pig2
G...e...m

回復 18# 的帖子

哼! :g9 不笑,你咁講即係話我係黃面婆摭!:pig10 :pig10 :pig10

點解你地成日起飛腳0架:pig10 係唔係想幫醫院製造生意? :embarrassed 最多幫你整白塊面0羅:pig2

話時話啦,白面人係唔係唔晒太陽架? 真係好鬼白喎~!

我阿妹在家陰天都要拉密窗簾擔埋遮:embarrassed 但係都冇用0既:g2

回復 23# 的帖子

哈哈~有無咁誇張呀??  司徒 bug, 你講野浮誇左好多喎~~:misdoubt
G...e...m

回復 21# 的帖子

~~Bug少竟然可以把"電蟲"塊面即時變白?!:embarrassed 太厲害了!!!:greeding

打到人"入廠"都係為兩餐姐:just_out ,咁我地先可以"生存"到架~~:pretty_smile

回復 22# 的帖子

梁sir,我係天生咁白:big_smile ,其實...我以前重白:g7 ,現在已哂黑左少少喇~~:g10重有,我同我死敵"蟑螂":icon_evil 都係"見光死",所以我唔晒太陽架~~:pig1

咁我一定要同妳影返張合照.......形成「黑白雙殺」....

原帖由 Gem 於 2008-1-3 11:10 發表
哈哈~有無咁誇張呀??  司徒 bug, 你講野浮誇左好多喎~~:misdoubt  

冤枉呀,這事我說得沒一點...不,沒半點浮誇:g3

回復 27# 的帖子

希望唔係係 "黑白無常 "啦~~:secret_smile :electric_shock
G...e...m

回復 29# 的帖子

係"黑白分明"先真~~