返回列表 發帖
原帖由 admin 於 2008-2-8 17:40 發表

B 哥不用傷心, 你真的喜歡大可以 copy 以下的圖像帖在你的文章內..

13391340 ...

我想問吓, 如果我寫email, 可唔可以借用俚d公仔呀? 朋友收到我的電郵, 又睇唔睇到個公仔呢 !

原帖由 cam 於 2008-2-24 23:51 發表

我想問吓, 如果我寫email, 可唔可以借用俚d公仔呀? 朋友收到我的電郵, 又睇唔睇到個公仔呢 !

我代阿 admin 答你, 係得既... 你 right click mouse save 左或 copy and paste d icon 先..

想麻煩apo-san幫我同admin申請多四個表情:icon_redface
希望唔好話我貪心啦:icon_redface
點解要擺上泥,每個圖案都有解釋架
第一個
d個係俾嗰d俾車天車地放毒ge百毒生,毒到唔生唔死,
精神崩潰,人格分裂,又解唔到毒ge人仕用ge

第二個

又係俾d毒到唔生唔死ge人仕用ge:icon_mrgreen
d種人仕好少少,就係要諗經打坐至可以頂住唔好毒發:icon_wink

第三個

一睇就知,d 個係俾經常食白果(好似我咁),三年唔發市,
一次有嘢交,就要大叫"阿媽,我得咗啦﹗":icon_wink

又或者,俾阿mike sir咁勤力ge大師們,一次影到隻好嘢,都用得:icon_mrgreen

最後一個就一定要加啦:u_03
d到咁暴力,尤其是滅"罪"雙嬌一出手,傷亡慘重,死傷無數:u_01
受害者不但只冇賠償,想表逹吓內心創傷都唔得,d個表情,可以幫佢哋發洩一下,等心理平衡番d

原帖由 passerby-b 於 2008-2-25 18:22 發表
想麻煩apo-san幫我同admin申請多四個表情:icon_redface
希望唔好話我貪心啦:icon_redface
點解要擺上泥,每個圖案都有解釋架
第一個
d個係俾嗰d俾車天車地放毒ge百毒生,毒到唔生唔死,
精神崩潰,人格分裂,又解唔到毒ge ...

我同你問過 admin 先生喇,佢話家陣已經太多洋蔥味咁話喎! 佢老人家又唔受得洋蔥味, 暫時幫唔到你了~

B 哥幫 d 公仔整晒註解, 好認真啊~
G...e...m

原帖由 apo 於 2008-2-25 19:16 發表

我同你問過 admin 先生喇,佢話家陣已經太多洋蔥味咁話喎! 佢老人家又唔受得洋蔥味, 暫時幫唔到你了~

我都鍾意洋蔥頭.

乜又多左咁多怪公仔....:g3
:wtt17 :wtt14 :wtt7 我鍾意呢幾個~ :hw7
G...e...m

:wtt4 唔要呢個~~
G...e...m

都係好血腥暴力:g2

原帖由 Gem 於 2008-2-25 21:50 發表
B 哥幫 d 公仔整晒註解, 好認真啊~

凡係申請都要符合一定條例架啦
唔做番d嘢,邊個啋你吖
可惜今次又被否決了:u_13

回復 86# 的帖子

呢個:wtt4 同呢個:hit_10 真係好有針對性喎:bad_egg

原帖由 passerby-b 於 2008-2-25 18:36 發表
最後一個就一定要加啦:u_03
d到咁暴力,尤其是滅"罪"雙嬌一出手,傷亡慘重,死傷無數:u_01
受害者不但只冇賠償,想表逹吓內心創傷都唔得,d個表情,可以幫佢哋發洩一下,等心理平衡番d ...

個公仔好可愛呀~~:u_18 :u_18 :u_18